ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете любим моден артикул по избор

Спечелете любим моден артикул по избор

1. Организатор

Организатор на Играта е Контур Онлайн ООД, ЕИК 204296082, ДДС№ BG204296082, адрес на управление: гр. София, ул. Одрин 77 ет.1, МОЛ Стефан Бурев, наричан по-долу Contour или Организатор.

2. Участници

В Играта може да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, с изключение на лица, работещи за Контур Онлайн ООД, както и техни преки родственици, включително: деца, родители, братя, сестри, съпрузи и т.н.

3. Територия

Играта се провежда единствено в Интернет, чрез Facebook страницата Contour Second Hand: https://www.facebook.com/CONTOUR.BG/

4. Правила на Играта

4.1. Всеки потребител на Facebook, отговарящ на условията от т.2, има правото да участва в Играта.
4.2. Участниците трябва да харесат страницата на Contour.bg – https://www.facebook.com/CONTOUR.BG/, да реагират на поста със (love) и да публикуват в коментар линка на дрехата или аксесоара от сайта https://contour.bg/, който биха искали да спечелят.
4.3. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници при констатирани нарушения.
4.4. Участието в Играта е доброволно. Участникът може да се откаже от участие по всяко време на своя отговорност.

5. Период на валидност на Играта

Активният период за участие, в който потребителите могат да се включат в Играта, започва в 10:00 часа на 08.06.2019г. и продължава до 23:59:59 часа на 13.06.2019г.

6. Награди

6.1 Всеки един от участниците има шанс да спечели една Голяма награда.
6.2. Голямата награда е избран артикул от сайта https://contour.bg/
6.3. Теглене на Голямата награда: На 14.06.2019г, на случаен принцип (чрез инструмента comment picker) ще бъде изтеглен един победител, изпълнил всички условия от т. 4.2. Той ще бъде оповестен на фейсбук страницата на Contour: https://www.facebook.com/CONTOUR.BG/
6.4 Победителят трябва да се свърже чрез лично съобщение с администратора на фейсбук страницата на Contour https://www.facebook.com/CONTOUR.BG/до 18 ч на 16.06.2019г, за да предостави данни за получаване на наградата.
6.5 В случай, че победителят не предостави такива, Contour запазва правото си да изтегли нов победител на същият принцип, посочен в т. 6.3.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ