ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни козметични награди от CeraVe

Спечелете чудесни козметични награди от CeraVe

CeraVe е козметична марка, разработена съвместно с дерматолози, която съчетава в себе си достъпност и ефективност. CeraVeпредлага терапевтична грижа за кожата, подходяща при различни патологии. Марката е широко препоръчвана както от лекари, така и от пациенти.

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, а кожната бариера е щитът, който я предпазва от вредни влияния.
Мисията на CeraVe е да предпази кожната бариера и да подпомогне защитната ѝ функция.
Затова всички продукти на марката имат формула, съдържаща серамиди, които възстановяват кожната бариера и технология MVE, която осигурява незабавна и дълготрайна хидратация. Формулата на всички продукти е без парфюм и е подходяща за чувствителна кожа.

Включете се в играта на BG-Mamma и CeraVe
Поканихме три наши потребителки да тестват продуктите на CeraVe и да споделят своите впечатления в темата. Това са  iv4enceto_91,  Harpalike и Тайга.
Вие също ще имате възможност да се уверите в качествата на CeraVe, като се включите в играта и бъдете сред тримата късметлии, които ще получат награда CeraVe Хидратиращ измиващ крем. За целта е необходимо да отговорите като коментар в темата на въпроса „Успявате ли в натовареното си ежедневие винаги да намерите време за старателно почистване на кожата от грима и замърсяванията и да се погрижите за нейната хидратация?“

В периода от 13.06.2019 г. до 23:59 ч. на 19.06.2019 г. желаещите да участват в Играта трябва да изпратят отговор на въпроса „Успявате ли в натовареното си ежедневие винаги да намерите време за старателно почистване на кожата от грима и замърсяванията и да се погрижите за нейната хидратация?“, публикуван в рамките на темата. Едва след публикуване на коментар лицето ще бъде регистриран като Участник в играта, съгласно настоящите Общи условия.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ