ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 смартфона Huawei P Smart 2019

Спечелете 3 смартфона Huawei P Smart 2019

Играта продължава до 30 юни 2019 г.

С А1 клуб винаги получаваш повече

Започни лятото със страхотен нов смартфон от А1! Спечели новият Huawei P Smart 2019 и поводът ти за празнуване ще е двойно по-голям.

Този смартфон не прави компромиси с качеството и разполага с технически параметри, които доскоро бяха запазена територия само за най-високия клас устройства.

Пример за това е прецизната двойна (13MP + 2MP) камера, която бързо ще те превърне в професионалния фотограф на компанията. Мощният осемядрен процесор пък е своеобразно обещание, че няма да имаш проблеми и с най-тежките приложения и дори видеоигри. И най-хубавото на всичко това – може да го спечелиш в новата игра на А1 клуб! Трябва да отделиш само минута.

Как да участваш в томболата за 3х смартфона Huawei P Smart 2019?

Лесно е – ако си абонат на А1 България на срочен договор* трябва само да попълниш регистрационната форма, публикувана по-долу на страницата. Не забравяй да отбележиш че си съгласен с Общите условия на играта.

Периодът за участие в играта е от 10:00 часа на 01.06.2019 до 23:59:00 на 30.06.2019 г.

След края на играта ще бъдат изтеглени трима късметлии, които ще получат страхотен нов Huawei P Smart 2019. Екипът на А1 клуб ще се свърже с победителите, а имената им ще бъдат обявени по-късно на сайта на A1 България.

Успех!

* – с изключение на абонати на тарифни планове bob, Loop и blizoo

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ