ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 999 комплекта с тениски и над 2 000 000 бири от Kamenitza

Спечелете 999 комплекта с тениски и над 2 000 000 бири от Kamenitza

Играта продължава до 31 август 2019 г.

Промоцията стартира на 15 юни 2019г. и продължава до 31 август 2019г. включително. След 31 август 2019г. Промоцията се прекратява, независимо че в търговската мрежа е възможно да има налични Участващи опаковки.

Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата Каменица 1881 светло кен 0,5л. срещу предоставяне на капачка с печеливш символ в търговските обекти, е 31 август 2019г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с участващите обекти, от които можете да получите наградата си, можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg

Срокът, в който участник в Промоцията може да потърси наградата Комплект от 3 тениски, е 31 август 2019г. включително, съгласно правилата по-долу. Наградата се получава в срок до най-късно 30 работни дни, след като участникът е предоставил данните си за доставка на наградата.

Участвайте с капачки от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

– Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0,33 л., с промоционален дизайн;

– Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначени с червен промоционален етикет с името на Промоцията “ Над 1 999 999 бири под капачките “.

Награди
Каменица 1881 кен 0,5 л. – 2 065 000 броя
Комплект 3 тениски  – 999 броя

За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка на Каменица 1881 стъклена бутика 0,3л. и Каменица 1881 стъклена бутилка 0.5л, отворете я и погледнете под капачката на бутилката:

Ако откриете долния символ „Кен“, печелите Каменица 1881 светло кен 0,5л.

Ако откриете символ „Е ТОВА Е НАГРАДА“, печелите един комплект от 3 тениски.

Ако откриете символ „Опитай пак“, не печелите награда.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките с печеливши символи. На капачките трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде в Участващ обект/ на куриера капачката, с чийто символ е спечелил.

Награда Кен може да бъде получена от определени обекти („Участващи обекти“). Участващите обекти са обозначени с рекламен материал на Промоцията. Наградата може да бъде получена в срок до 31 август 2019 включително, в рамките на работното време на Участващите обекти. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 0888423118.

За да бъде получена наградата Комплект 3 тениски, участникът трябва да се обади на телефона на промоцията 0888423118 в срок до 31 август включително, за да предостави данни за доставка (три имена и адрес). В рамките на 30 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, участникът губи правото да получи наградата.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачките на Участващата опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

На телефонен номер 0888423118 , наречен „Телефонът на промоцията” на цена според тарифите на оператора и тарифния план на обаждащия се, по време на Промоцията всички заинтересувани могат да получават информация за Промоцията. Линията е активна с работно време всеки ден от 09:00 до 20:00 часа, включително на официални празнични или почивни дни, от 15 юни 2019 до 31 август 2019.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

4 comments

 • Мануш Комитски

  Къде във Враца мога да предствя две напачки от Каменица, за да получа два броя КЕН Каменица ?

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, отговор на зададеният от Вас въпрос можете да намерите като се свържете с организатора. Това можете да направите от този линк – http://www.kamenitza.bg/bg-bg/contact-us . поздраив и желаем късмет!

 • Измамата Каменица

  Да ви имам и сайта. Дава само „Грешка 404“ е съм за глупавия кен, мога и сам да си го купя, просто след подобно отношение НЯМА да пия „Каменица“. Има и други бири.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, съжаляваме за създалата се ситуация. Ние обаче не сме организатор на играта на Каменица. Ние събираме игрите с награди на едно място за ваше удобство 🙂 Ако влизате в нашият сайт и Ви дава „Грешка 404“ ще ви помолим да се съвржете с нас на office@igraiteispechelete.com за да преодолеем създалата се ситуация. Поздрави!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ