ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете столове Аполо 2Р в черен или бял цвят

Спечелете столове Аполо 2Р в черен или бял цвят

Играта продължава до 1 юли 2019 г.

Даваме начало на новата ни игра „Освежи трапезарията с Мебели Виденов“. Трима от вас ще спечелят по два стола Аполо 2Р в черен или бял цвят.

Вижте нашата блог статия „11 свежи идеи за трапезарията“ и споделете с нас кое предложение за трапезарията най-много ви харесва и защо.

Вижте блог статия тук >>> http://mebe.li/q5/47b4

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Участниците в играта трябва да изпълнят следните условия: Участниците трябва да отговорят като коментар под поста, даващ начало на играта, кое предложение от блог статията „11свежи идеи за трапезарията“, която е публикувана в сайта на Мебели Виденов (videnov.bg) им харесва най-много и защо.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на 2 бр. трапезен стол Аполо 2Р в цвят или бял или черен.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са 3 комплекта по 2 бр. стол Аполо 2Р в черен или бял цвят. Всеки един от общо тримата победителя има правото да избере в какъв цвят да бъдат двата стола или черен или бял.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организатора се е свързал с участника) в 10 дневен срок. Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително. Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 5-10 работни дни от неговото известяване. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ