ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете четири електрически скутера

Спечелете четири електрически скутера

Електрически скутер

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Юли – август 2019: Време за забавление!

Сега с кредитите в MySPARX можеш да играеш за:

4 броя Електрически скутер

А напредването в нивата на MySPARX прави играта по-лесна – колкото си по-нагоре в нивата, толкова по-малко кредити са ти нужни, за да вземеш билет за награда.

1. Период за заявяване на билет:

a. 4 броя Електрически скутер – до 23:59 ч. на 01-ви септември 2019г.

b. Задължително трябва да попълниш име и фамилия, рождена дата, актуален мобилен номер, имейл адрес и адрес за получаване на награда.

c. Участниците трябва да имат навършени 16 години.

d. Всички регистрации след определения краен срок на томболата се считат за невалидни.

2. Теглене на наградите:

a. 4 броя Електрически скутер – на 02-ри септември 2019г.;

b. Информиране на печелившите: със съобщение в профилите на печелившите в MySPARX до 10 работни дни след тегленето на наградите;

c. Списък с печелившите участници ще бъде публикуван до 10 работни дни след тегленето на наградите.

3. Получаване на наградите:

a. Наградите се доставят с куриер на посочения при заявяването на билета адрес, за сметка за Организатора, до 45 дни след тегленето на наградите;

b. В случай че печеливш участник не е попълнил пълен адрес за получаване на награда, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации;

c. Независимо от изложеното в предишната точка, Организаторът, S.A. Coca-Cola Services N.V. не носи отговорност, в случай че участник не е попълнил правилно необходимите данни за участие в томболата, и си запазват правото да считат за невалидни регистрации, в които липсват или са непълни някои от необходимите за участие данни.

d. Ако Организаторът не може да осъществи контакт с печеливш участник, Организаторът не носи отговорност за предоставянето на наградата.

e. В случай че печеливш участник е под 18 г. към момента на получаване на награда, тя се приема със съгласието на родител/настойник.

f. Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

g. Организаторът и неговите партньори не носят отговорност, в случай че печеливш участник не изпълни задълженията си по точка f. от Раздел 3 на настоящите Официални правила.

4. Всички участници в MySPARX се съгласяват с пълните правила за ползване на платформата, налични на https://mysparx.bg/home

5. Организаторът си запазва правото да променя настоящите Официални правила без предварително уведомление. Променените официални правила се считат за валидни от момента на публикуването им тук.

6. Тази томбола (или която да било друга в MySPARX) по никакъв начин не е свързана с Apple Inc.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

4 comments

 • Аз да сам касметилията

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

 • There’s Lanka for the beach

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ