ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пилинг маска Supra Radiance на Lierac

Спечелете пилинг маска Supra Radiance на Lierac

Срокове и условия на промоцията на „Момичетата от града“

  1. Лотарията започва: 01 юли 2019г.
  2. Лотарията завършва: 14 юли 2019г.
  3. Период на кампанията: две седмици.
  4. Награда: 1 бр.озаряваща пилинг маска Supra Radiance на Lierac.
  5. Наградите ще бъдат изтеглени на 16.07.2019г. след изтичане на срока за участие в промоцията.
  6. Участието в томболата не е обвързано с покупка.
  7. Победителите ще бъдат избрани чрез томбола.
  8. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в сайта „Момичетата от града“ на 16.07.2019г. в началото на статията, която обявява играта.

Серията за зряла кожа Supra Radiance, разработена за да възстанови младежкия блясък на кожата, не само детоксифицира, имитирайки действието на протеина NRF2, но и се бори със щетите, нанесени от околната среда и замърсяването. Тайните съставки на серията са белият пчелник – растение със силно възобновяващо действие върху клетките, и Хиалу-3 концентратът, който допринася със своя противостареещ ефект. За да засияе, всяка кожа има нужда от подхранване. Част от този ефект идва отвътре – добрата хидратация, умелото справяне със стреса и щастието стоят добре на всяка жена. Важно е обаче да стимулираме възобновителните процеси на кожата и с правилната грижа за нея.

Пилинг маската Supra Radiance ексфолира и изглажда кожата с помощта на вулканични микро кристали, които мигновено тонизират тъканите. Знаем колко е важна микроциркулацията, особено за по-зряла кожа, а този процес се стимулира най-успешно чрез качествен пилинг. За да имате шанс да спечелите озаряващата пилинг маска с грижа за кожата на 40, участвайте в играта в Клуба на момичетата. Ние ви желаем късмет!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ