ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 777 000 награди от Telenor

Спечелете 777 000 награди от Telenor

Всеки петък, събота и неделя от 5 юли до 1 септември можеш да пробваш късмета си и да участваш за 777 000 пакета с мегабайти. Ако си от тези с много голям късмет, можеш да спечелиш повече от една награда и така да си трупаш мегабайтите.

Ето накратко какво трябва да направиш, за да участваш:

1. Инсталираш си последната версия на приложението MyTelenor за Android или iOS или го актуализираш;
2. Откриваш банера за кампанията в приложението;
3. Изтриваш полето „Изтрий пясъка тук“ и стискаш палци късметът да е с теб днес;
4. Разбираш веднага дали печелиш и ако печелиш – можеш да активираш мегабайтите си бързо и лесно с един клик. Ако не се е получило днес – можеш да опиташ пак в друг ден от дългите уикенди на кампанията!

Награди:

7000 пакета х 3 000 МB
70 000 пакета х 1 000 МB
700 000 пакета х 500 MB

Спечелените мегабайти представляват еднократни допълнителни пакети с национални MB и роуминг в зона ЕС, валидни за 30 дни.

Кампанията „Дълги уикенди в приложението MyTelenor“ е валидна всеки петък, събота и неделя в периода от 05.07.2019 г. до 01.09.2019 г. за клиенти на Теленор по абонаментни или предплатени планове, ползващи последна версия на приложението MyTelenor, на територията на Република България. Максималният брой награди, които един участник с един номер може да спечели е 12. Пакет може да се активира само в деня на спечeлването му. Виж пълната информация в Правила и условия за провеждането на кампанията „Дълги уикенди в приложението My Telenor“.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ