ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете стотици играчки и билети за кино от филма „Играта на играчките 4“ от Хиполенд

Спечелете стотици играчки и билети за кино от филма „Играта на играчките 4“ от Хиполенд

І. ПЕРИОД НА ИГРАТА: 22.06.-14.07.2019г., или до изчерпване на обявеното количество награди.

ІІ.ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ИГРАТА: Република България Магазините на ХИПОЛЕНД в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Хасково, Пазарджик, Габрово, Добрич. Играта BEN 10 Мания важи само за физическите магазини Хиполенд.

ІІІ. УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА: Всички лица, които закупят продукт/продукти с марката ТОY ЅТОRY 4 на обща минимална стойност 19.98 лева в една касова бележка, от магазините на ХИПОЛЕНД, в периода на играта. В играта НЯМАТ ПРАВО на участие клиенти, направили покупка на продукти ТОY ЅТОRY 4 в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД,  www.hippoland.net

ІV. НАГРАДИ:

ТОY ЅТОRY 4 Opигинaлeн плaĸaт oт филмa: 1750 бp.

ТОY ЅТОRY 4 Фигypĸa : 30 бp.  ТОY ЅТОRY 4 Πъзeл : 30 бp.

ТОY ЅТОRY 4 Фигypĸa ШEPИФA УДИ – 17cм : 20 бp.

ТОY ЅТОRY 4 Фигypĸa БЪЗ – 17cм, cъc звyци : 10 бp.

ТОY ЅТОRY 4  Toпĸa – 14cм : 50 бp. 1 бp. билeт зa филмa Игpaтa нa игpaчĸитe: Πътeшecтвиeтo* :100 бp.

*При печалба на билeт за филма ТОY ЅТОRY 4, клиентът получава ваучер на касата на Хиполенд, който е валиден за всяко кино Сіnеmа Сіtу в страната. Един ваучер важи за един билет за  ТОY ЅТОRY 4 в кино Сіnеmа Сіtу. Ваучерът не включва 3D очила. Ваучерът важи oт 28.06. – 04.08.2019 вĸлючитeлнo. Клиентът предава ваучера на касата на избраното от него кино Сіnеmа Сіtу  в страната и получава билет за прожекция на филма ТОY ЅТОRY 4 за избран от него ден и час. 10767 LЕGО ТОY ЅТОRY 4 Kacĸaдьopcĸoтo шoy нa Dukе Саbооm : 5 бp. 10769 LЕGО ТОY ЅТОRY 4 Тоу Ѕtоrу 4 – вaĸaнция c ĸeмпep : 5 бp.

V. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА: Всяко лице, направило покупка на продукт/продукти с марката ТОY ЅТОRY 4  на обща минимална стойност 19.98 лева в една касова бележка, в който и да било физически магазин ХИПОЛЕНД в периода на ИГРАТА, има право да изтегли скреч карта на касата, след финализиране на покупката. При изтриване на покритото поле се разбира дали картата е печеливша. За една касова бележка с продукт/продукти с марката  ТОY ЅТОRY 4 на обща минимална стойност от 19.98 лв, без значение от общата стойност на касовата бележка, клиентът има право да изтегли САМО ЕДНА скреч карта. Броят на участията е неограничен. Участник в играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с пълната й или частична парична равностойност, както и на замяна на спечелена предметна награда с друга такава.

VІ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ: Предметните награди се получават веднага, на касата на магазина, в който е изтеглена скреч картата. При получаване на спечелената награда, скреч картата се предава на касата на магазина.

VІІ. ДРУГИ УСЛОВИЯ: ХИПОЛЕНД АД си запазва правото да предприеме всички необходими мерки, за да предотврати или преустанови измами или опити за измами във връзка с играта, които могат да рефлектират негативно върху имиджа на играта, ХИПОЛЕНД. Участието в играта означава, че участниците са запознати с настоящите условия и правила за провеждането й и се съгласяват изцяло с тях. Настоящите условия се разпространяват чрез публикуването им в интернет страницата на ХИПОЛЕНД. Служителите на ХИПОЛЕНД АД , както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в играта.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ