ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете хиляди литри гориво или пътуване за двама до Италия и тест драйв на спортна кола

Спечелете хиляди литри гориво или пътуване за двама до Италия и тест драйв на спортна кола

Промоция „Спечели тест драйв в Монца, Италия“

 

1.         В периода от 00:00 ч. на 19.07.2019 г. до 23:59 ч. на 30.09.2019 г. всеки клиент, който направи покупка на минимум 20 литра гориво или направи покупка за минимум 15 лева от магазин на Ромпетрол в България има право да участва в Промоция за спечелване на 20 151 награди.

2.         Общият брой награди, които може да бъдат спечелени в Промоцията, са 20 276  и са:

2.1.      10 броя по 200 литра гориво, бензин или дизел

2.2.      60 броя по 50 литра гориво, бензин или дизел

2.3.      80 броя по 25 литра гориво, бензин или дизел

2.4.      10000 броя вода Банкя от 500 мл.

2.5.      10000 броя сладолед Galaxy

2.6.      1 голяма награда – пътуване със самолет за двама до Италия, настаняване в хотел за две нощувки и тест драйв на спортна кола в Монца, Италия.

3.         Малките награди /води и сладоледи/ се получават на място в обектите на Ромпетрол от служител на „Ромпетрол България“ ЕАД.

 

НАЧИН ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

4.         Участието в Промоцията е обвързано с покупка.

5.         За да участва в Промоцията, участникът следва да:

  • Зареди за минимум 20 литра гориво или направи покупка за минимум 15 лева от магазин на Ромпетрол
  • изиска скреч карта на касата на обекта на Ромпетрол България ЕАД;
  • изтрие скреч полето, за да провери какво печели /вода, сладолед, гориво или непечеливш/
  • попълни две имена, телефон за контакт, да прикачи копие от фискалния бон на транзакцията към скреч картата
  • запази оригинал на фискалния бон на покупката до края на кампанията, за да може да се верифицира в случай, че бъде изтеглен от томболата за голямата награда.

6.         Участието в Промоцията не е ограничено в случай, че са изпълнени условията на промоцията, които включват.

НАГРАДИ. ТЕГЛЕНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ.

7.         Наградите, които могат да бъдат спечелени в Промоцията са следните:

7.1.      10 броя по 200 литра гориво, бензин или дизел

7.2.      60 броя по 50 литра гориво, бензин или дизел

7.3.      80 броя по 25 литра гориво, бензин или дизел

7.4.      10000 броя вода Банкя от 500 мл.

7.5.      10000 броя сладолед Galaxy

7.6.      1 голяма награда – пътуване със самолет за двама до Италия, настаняване в хотел за две ношувки и тест драйв на спортна кола в Монца, Италия.

8.         Получаване на наградите ще бъде осъществено по следния начин:

8.1.      Всеки клиент, който получи скреч карта, след изпълнение на условията за участие, и тя е печеливша следва да получи своята награда така:

  • Сладолед или вода – на момента от бензиностанция Ромпетрол, срещу предадена на служител Ромпетрол креч карта и прикачено към нея копие на фискалния бон за направената от клиента транзакция.
  • Гориво – клиентът трябва да си запише двете имена и телефона на скреч картата, да прикрепи към нея дубликат от фискалния бон и да запази задължително оригиналната касова бележка. Картите с гориво ще се предоставят на печелившите срещу сверяване на имената от скреч картата и личната карта на клиента, както и сравняване на дубликата и оригинала на фискалния бон. Ако едно от двете не съвпада, клиентът не може да получи своята карта със спечеленото гориво. В рамките на две седмици след спечелването на безплатното гориво от офиса на Ромпетрол България ще се свържат с клиента, за да се уточни получаването на наградата.

8.2.      Голяма награда – ще бъде изтеглена в присъствието на нотариус на 3.10.19. Участникът, който бъде изтеглен, тряжва да предостави оригинала на фискалния бон за направената транзакция, който да се свери с този прикрепен към печелившата скреч карта. Ако участникът не е запазил оригиналния касов бон, Организаторът ще изтегли нов печеливш. Наградата следва да бъде изпълнена, след допълнителна уговорка с победителя и съобразено с метерологичните условия в Монца и заетостта на пистата. Наградата ще бъде предавана срещу лична карта, подпис, представен оригинал на фискалния бон и приемо-предавателен протокол лично на печелившия участник. Първия възможен период е за 02.11.19 година. Ако условията на пистата или заетостта и не позволява осъществяването на тест драйв, датата ще бъде изместена за следваща възможна дата, като това може да бъде и в през следващата година!

8.3.      Печелившите участници дават право на Организатора да разпространи и публикува имената им, и/или техни снимки, в медии или на местата за продажба по своя прценка с цел популяризиране на Промоцията.

ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ:

13.       Ромпетрол България ЕАД, ЕИК 117599032, ДДС BG117599032 със седалище и адрес на управление: бул. Сливница 188, ет. 6, София 1202, България, електронна поща: office.bulgaria@rompetrol.com, тел.: 02 985 57 00.

14.       Организаторът си запазва правото да прекрати или измени условията на настоящата промоция по всяко време с тридневно предизвестие в бензиностанции Ромпетрол и на интернет страницата на Ромпетрол: www.rompetrol.bg

15.       С участието си в настоящата промоция участниците потвърждават, че са запознати и се съгласяват с настоящите условия за участие в промоцията.

16.       За допълнителни въпроси във връзка с промоцията можете да се свържете с Ромпетрол на тел. 02 985 57 00 (на цената на един градски разговор).

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ