ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три кашончета с любимият си локум „Сладки времена“

Спечелете три кашончета с любимият си локум „Сладки времена“
🎁 ИГРА 🎁 Опита ли вече новите мини локуми Сладки времена? Напиши кой от трите неустоими вкуса ще вземеш с теб на лятната си почивка ☀️ и на 29.07. може да спечелиш един от три страхотни подаръка – кашонче, пълно с любимото ти сладко изкушение!
Игрите, провеждани на Facebook страницата на Захарни заводи, се организират и провеждат от агенция „Силвър лайнинг комюникейшънс” ЕООД, ЕИК 204169081, с Възложител “Захарни заводи” АД, ЕИК: 104051737.
Вземайки участие в играта на Facebook (Фейсбук) страницата на Захарни заводи, Участниците се съгласяват с изложените по-долу Правила за провеждане на игрите (Официални правила) и се задължават да ги спазват.
1. Механизъм
1.1.Промоционалните игри се провеждат на страницата на Захарни заводи във Facebook на адрес https://www.facebook.com/ZaharniZavodiBG/ .
1.2.Условията за участие във всяка игра се определят в пост на страницата на Захарни заводи, като се посочва период на участие и брой и вид на наградите.
1.3.Периодът за участие в седмичните игри започва в момента на публикуването им на Facebook страницата https://www.facebook.com/ZaharniZavodiBG/ и завършва в 23:59ч. на последния ден от седмицата, в която е анонсирана Играта, освен ако изрично не е посочено друго.
1.4.За да се включи в конкретна игра, Участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в анонсиращия пост, публикувайки съдържание от свое име по начин, указан в поста за конкретната игра.
1.5.Участието в игрите не е обвързано с покупка, освен ако изрично не е посочено друго.
2. Право на участие
2.1.Игрите са отворени за участие за всички физически лица с местоживеене Република България, навършили 14 години, с изключение на служителите на някое дружество от групата на “Захарни заводи” АД („Захарни заводи” АД, „Захар” ЕАД, „ТЕЦ Горна Оряховица” ЕАД, „РМЗ Горна Оряховица” ЕООД и „Захарни заводи трейд” ЕАД), „Силвър лайнинг комюникейшънс”, членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи), както и всички, взели участие в организацията и провеждането на игрите. Лицата на възраст до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си.
2.2.Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба Организаторът има право незабавно да дисквалифицира Участници.
3. Награди
3.1.Видът и броят на наградите се обявяват в анонсиращия пост на всяка конкретна Игра.
3.2.Печелившите Участници се теглят на томболен принцип между всички участници в Играта, изпълнили конкретното условие в срока на провеждането ѝ, освен ако в правилата не са указани други условия. Тегленето на печелившите се извършва в присъствието на трима служители на Организатора, като за целта се съставя и Протокол.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ