ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесен руж от LANCÔME

Спечелете чудесен руж от LANCÔME

Цветовете на лятото са ясни – ярко жълто слънце, тюркоазено синьо море и свеж и естествен тен на кожата. За слънцето и морето няма да ви давам съвети – знаете къде да ги намерите в разгара на лятото. Но за здравия и красив тен ще се нуждаете от тайното ми оръжие от Lancôme – ружовете Blush Subtil. Всяка истинска дама знае, че точният избор на руж подчертава здравия и сияен вид на кожата. Затова е важно да се доверим на доказани професионалисти.

Lancôme предлага няколко нюанса на ружа Blush Subtil, обогатени с нова прахообразна формула за свеж и естествен тен. Подходящи са за всички типове кожа, като подчертават контурите на лицето. Според предпочитанията си можете да експериментирате с матови или сияйни покрития, като нанасяте бързо и лесно, съвсем в унисон с очарователния френски финес.

Имам и таен трик, който ще споделя с вас. За да може ружът да е дискретен и никога твърде крещящ, смесвам една част от червилото L’Absolu Mademoiselle Shineс много малко Blush Subtil. Осигурява свежест, изтънченост и изящество. Опитайте и ще се уверите сами!

Благодарение на деликатната копринена текстура, ружът се нанася върху кожата на тънък слой, перфектно оцветява, а и не причинява алергични реакции. Той оставя трайно покритие дори при неблагоприятни климатични условия. А понеже аз държа и на опаковката, сега Blush Subtil е с изцяло нов дизайн на професионалната четка и с олекотена кутийка, като и двете са гравирани със знака роза на Lancôme.

Вълнуващо, нали? Имате възможност да се уверите в качеството на Blush Subtil, като спечелите 1 брой от продукта в новата ни игра. За да участвате, трябва само да сте регистрате в нашата игра. Успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ