ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучери за гориво на стойност до 300 лева и клубни точки от Shell

Спечелете ваучери за гориво на стойност до 300 лева и клубни точки от Shell

Играта продължава до 16 август 2019 г.

Пътуването е една от най-подценяваните части в ежедневието. Жалко, защото ако им позволим, тези малки пътувания могат да бъдат магически преживявания. Ако запеем песента, която се преструваме, че мразим, ако си разказваме повече истории с другите в колата, ако оценим красивите гледки около нас или ако просто се оставим на тези моменти, които са наистина наши.

От всеки от нас зависи да види красивата страна на пътуването. Ето защо заедно с Shell Ви даваме още един начин да направите пътуването си още по-хубаво и настина незабравимо. Това лято за втори път Ви даваме възможност да съставитие заедно с нас класацията на Стоте най-любими български песни за пътуване! Включете се в гласуването, като предложите три заглвия на песните, които най-много обичате да звучат в автомобила Ви докато пътувате, които Ви усмихват и Ви дават енергия за нови приключения на път!

Гласувайте до 16 август и може да спечелите ваучер на стойност 30 лв. за гориво от Shell плюс 2 000 ClubSmart точки във Вашата ClubSmart карта! И това не е всичко – в края на гласуването един от всички, които са се включили в него, ще спечели ваучер на стойност 300 лв. за гориво от Shell плюс 10 000 ClubSmart точки!

Класацията се провежда за втори път. В първото издание на подреждането на първо място Вие поставихте „По-полека“ на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Кой ще оглави класацията тази година зависи единствено и само от слушателите на БГ Радио.

Научете повече за горивата Shell, както и за всички удобства, които Shell Ви предлага, за да направи пътуването Ви истински приятно преживяване: Горива ShellDeli by Shell и ClubSmart.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ