ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете шезлонг Coca Cola

Спечелете шезлонг Coca Cola

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

1.1 Играта „Спечели шезлонг с Coca-Cola“, наричана по-нататък Играта, се организира и провежда от  S.A. Coca-Cola Services N.V., 1424 Chaussée de Mons, B-1070 Brussels, Belgium.,  София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Играта, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на сайта www.coca-cola.bg за целия период на Играта.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.coca-cola.bg

2.4. С участието си в Играта участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Играта.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

3.1. Играта се организира и провежда на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. Играта е отворена за участие нa всички физически лица, навършили 16 години, с изключение на служителите на: „Страта Промо“ ЕООД; „Кока-Кола България“ ЕООД; „Coca-Cola Services N.V.“; „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик АЙ ТИ Сървисиз“ ЕООД (Общо наричани Компании от Групата на „Кока-Кола Хеленик“); „ТЕРА КОМЮНИКЕЙШЪНС“ АД; рекламните агенции, свързани с Играта; както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

4.2. С участието си, участниците декларират, че имат навършени 16 години и, в случай че са под 18 години, имат съгласие от родител/настойник да участват в тази Игра. Също така декларират, че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия, във връзка с участието в настоящата Игра.

4.3. Всички лица, ненавършили 18 години, следва да получат разрешение от родител или друг законен представител, преди да вземат участие в Играта или да предоставят свои лични данни.

4.4. Участниците в Играта трябва да бъдат на възраст: 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в играта. Регистрации за участие на Участници под тази възраст, ще се считат за невалидни. В случай че участник, който е спечелил награда, по време на която и да е част на Играта, е на възраст под 16 години, неговото/ нейното участие ще бъде счетено за невалидно и наградата няма да ѝ/му бъде присъдена.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

5.1. Играта стартира на 15.07.2019 г. и продължава до 15.08.2019 г.

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

6.1. Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, e брандиран плажен шезлонг Coca-Cola.

6.2. Общият брой на наградите за целия период на промоцията е 4.

6.3. Стойността на наградата от описаните в т. 1 и т. 2 на настоящия раздел награди не надвишава 30 лв.

ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДА

7.1. Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети www.coca-cola.bg и да се запознае с Официалните правила на Играта.

7.2. Всеки желаещ да участва в Играта трябва да има профил във Instagram (www.instagram.com) според Условията за ползване на платформата: https://help.instagram.com/478745558852511 или във Facebook (https://www.facebook.com/) според Условията за ползване на платформата: https://www.facebook.com/terms.php .

7.3. Всеки желаещ да участва в Играта ще бъде приканен да се включи най-късно до 23:59 часа 15-ти август 2019 (включително) в играта, обявена на страниците на Coca-Cola Bulgaria (https://www.instagram.com/cocacolabulgaria/) и страницата на Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/), както и на инсталацията за снимки намираща се в град Бургас – Централен плаж до SAXA Beach. За целта, участникът трябва да публикува своя снимка, на която позира на сърфа на инсталацията и да включи в описанието на снимката хаштага посочен в публикацията за играта в социалните мрежи, както и да направи публикацията публична, за да може тя да бъде включена в тегленията.

7.4. За валидно участие се счита всеки, който е публикувал снимка в съответствие със сроковете, описани в Раздел 5, както и условията, описани в Раздел 6 и Раздел 7.

7.5. След края на периода на Играта (23:59 часа на 15.08.2019 г.) четирима участници, изтеглени на случаен принцип чрез електронен жребий, ще получат наградата. Имената на победителите ще бъдат изтеглени и обявени на страницата на Coca-Cola в Instagram https://www.instagram.com/cocacolabulgaria/ и в Facebook страницата на Coca-Cola. https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/ .

7.6. Дата за изтегляне на наградата: 16.08.2019

7.7. С участието си в играта всички потребители се съгласяват публичните им личните данни от Instagram профилите (име и снимка) и Facebook профилите (име и снимка) да бъдат обработвани с целите на провеждане на жребий за определяне на печеливши, като за целта няма да бъдат събирани и запазвани никъде.

7.8. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт на The Coca-Cola Company.

ЧАСТ 8. ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

8.1. Наградите се предоставят на участници имащи право на участие в Играта според Част 4 от настоящите правила.

8.2. Печелившите участници ще бъдат обявени в публикации в Instagram страницата на Coca-Cola и/или Facebook страницата на Coca-Cola. За да получи своята награда, всеки печеливш участник трябва да изпрати лично съобщение, съдържащо телефонен номер за връзка, към Instagram страницата на Coca-Cola или Facebook страницата на Coca-Cola в рамките на 72 часа от обявяването на печелившите.  В случай че печеливш участник не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора в рамките на 72 часа след уведомяването за спечелване на награда, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ