ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три сатенини слънцезащитни спрея Brume SPF 30 на Eau Thermale Avène.

Спечелете три сатенини слънцезащитни спрея Brume SPF 30 на Eau Thermale Avène.

Играта продължава до 18 август 2019 г.

Слънцезащитата е често подценявана дори от нас – момичетата, които пишем за нея. Редовното подновяване на слънцезащитния слой остава приоритет на плажа, но в града някак забравяме за вредните лъчи на слънцето. Това обаче е една от най-пагубните за еластичността на кожата грешки. Много от нас забравят да нанасят слънцезащитен продукт, ако не са на почивка, както и през студените месеци и вместо това разчитат на SPF на фон дьо тена или BB крема си.

Напомняме ви за нуждата от слънцезащитен продукт по всяко време от деня, като подаряваме на три от вас сатенения слънцезащитен спрей Brume SPF 30 на Eau Thermale Avène.

Широкоспектърната UVB-UVA защита е подходяща за чувствителна кожа и е лесна за нанасяне. Това е особено важно, защото експертите препоръчват да подновяваме слънцезащитния слой върху кожата на всеки два часа – според дерматолозите това е интервалът, в който и най-високата слънцезащита спира да бъде ефективна. За да направят подновяването й по-лесно, Eau Thermale Avène разработват сатенения спрей Brume с нелепнещ, немазен и невидим завършек и с лесна за нанасяне текстура.

Спреят, подходящ за чувствителна и склонна към изгаряне кожа, не просто предпазва от вредните лъчи на слънцето, но и оставя красив сатенен завършек. Това го прави идеален избор за плажа, където красивият бански е само допълнение, а акцентът винаги е сияйната кожа. Цялостната грижа за кожата, която ни кара да се доверяваме на Avène, е възможна благодарение на антиоксиданта пре-токоферил, който предпазва от оксидативния стрес още на клетъчно ниво.

Регистрирайте се в нашата игра и можете да спечелите сатенения слънцезащитен спрей Brume SPF 30 за лятната си почивка. Красивата и защитена кожа е ключът към ефектните снимки на плажа, които ще оберат Инстаграм лайковете. Успех на всички!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ