ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете почивка за двама в Гърция, 5 плажни кърпи и 10 сламени шапки

Спечелете почивка за двама в Гърция, 5 плажни кърпи и 10 сламени шапки
Раздел I. ОРГАНИЗАТОР, ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА, ТЕРИТОРИЯ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА, ПРАВО НА УЧАСТИЕ
1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА: Играта “Играй и можеш да спечелиш с Ouzo Paralia?” наричана по-долу „Играта”, се организира и провежда от фирма Пауър Брандс ЕООД, с централен офис в град София, наричана по-долу „Организатор”.
2. АДМИНИСТРАТОР НА ИГРАТА: „Номад Промоушънс ” ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Янко Забунов №3 А , наричан по-долу „Администратор”.
3. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу Официални правила на Играта (наричани по-долу „Официални правила”), които ще бъдат публично оповестени с началото на Играта и достъпни за целия период на продължителност на играта.
4. Организаторът на Играта си запазва правото по всяко време да допълва или променя Официалните правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/
5. С участието си в играта участникът заявява, че е запознат с правилата на тази игра, приема ги и се съгласява да ги спазва.
6. Продължителност на Играта – от 8.08.2019 г. до 15:00 часа на 15.08.2019 г., с опция за удължаване. Наградите се теглят на 15.08.2019 г. и се обявяват публично на Facebook страницата на Ouzo Paralia до края на съответния работен ден.
Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.
7. Играта се организира и провежда само на територията на Република България. Играта се провежда на фен страницата на Ouzo Paralia във Facebook :
8. Право на участие в Играта във Facebook имат всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, направили регистрация за участие в играта по начин, даващ достатъчно основания да се счита, че е извършен лично от участника. Нямат право на участие служителите, работещи по трудово или гражданско правоотношение във фирмата на Организатора, както и на Администратора, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът/Администраторът на Играта преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на участника. Организаторът/Администраторът на Кампанията самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.
9. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“, вместо участниците. Всеки участник, който направи опит или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора/Администратора.
Раздел II. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
След края на играта ще бъдат раздадени следните награди:
1. Голяма награда – 1 брой почивка за двама на остров Лефкада с Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
3 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел хотел „Ianos“ 3*/ хотел „Villagio Maistro“ 3*/ хотел „Lefkas“ 3* или подобен 3* хотел на остров Лефкада;
с дата на заминаване: 5.09.2019 и организирани:
Ден 1 София – о-в Лефкада – 670 km
Отпътуване от София в 7.00 ч. от ул. „Оборище“ (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), в 7.30 ч. от автогара „Сердика“, в 8.00 ч. от Студена – бензиностанция „Shell/Mc Donald’s“, в 8.30 ч. от Дупница, в 9.00 ч. от Благоевград, в 10.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата – остров Лефкада. Пристигане вечерта. Настаняване. Нощувка.
Ден 2 о-в Лефкада
Закуска. Пешеходна разходка в град Лефкада: Централният площад, църквата „Св. Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството, църквата „Св. Мина“ и катедралата. Свободно време с възможност за посещение на Археологическия музей, Музея на фолклора и Музея на грамофоните. Посещение на манастира „Панагия Фанеромени“ – най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида. Свободно време на плаж „Катизма“ – един от най-добрите на острова. Нощувка.
Ден 3 о-в Лефкада
Закуска. Свободно време или по желание отпътуване за град Нидри за целодневен круиз с кораб (продължителност 9 часа; с включен обяд на кораба): Порто Кацики или Егремни – най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония със свободно време в градчето Фискардо; остров Итака с възможност за разходка или плаж на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис – Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Нощувка.
Ден 4 о-в Лефкада – София – 670 km
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil“ (бул. „Сливница“, след кръстовище Орион), автогара „Сердика“, ул. „Оборище“ (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) вечерта.
Екскурзията включва:
Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
3 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел хотел „Ianos“ 3*/ хотел „Villagio Maistro“ 3*/ хотел „Lefkas“ 3* или подобен 3* хотел на остров Лефкада;
Пешеходна разходка в столицата на остров Лефкада;
Посещение на манастира „Панагия Фанеромени“ и плажа „Катизма“;
Целодневен круиз с кораб до островите Кефалония, Итака, Меганиси, Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури с включен обяд на кораба;
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“;
Водач от България.
Екскурзията не включва:
Такса престой в Гърция (заплаща се задължително от туристите на рецепцията на хотела): 1.50 EUR на стая на нощувка в хотел 3*;
Входни такси за Археологическия музей (3 EUR) и Музея на фолклора (2 EUR);
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
Градски транспорт;
Разходи от личен характер;
Застраховка „Отмяна на пътуване“ (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия!
Ползване на двойна седалка от един турист
Пълноцветен пътеводител за Атина и островите на български език на National Georgraphic (270 стр.)
Пълноцветен пътеводител за Гърция на български език на National Georgraphic (399 стр.)
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации.
В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
Часово време: България – 12 ч.; Гърция – 12 ч.
Място на отпътуване и връщане: Студена – бензиностанция „Shell/McDonald’s“/ Перник – бензиностанция Lukoil (ул. Юрий Гагарин, до Kaufland); Дупница – бензиностанция ”OMV”; Благоевград – бензиностанция Gazprom на изхода на града; Сандански – ресторант „Happy Bar & Grill“.
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
2. Малки награди:
  • 10 (десет) сламени шапки Ouzo Paralia
  • 5 (пет) плажни кърпи Ouzo Paralia
Раздел III. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И ПЕЧЕЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ
1. За да се включи в Играта, всяко лице трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:
• Да публикува в коментар/съответната реакция под поста-игра, като даде отговор на поставената от Организатора задача.
2. Всеки участник в играта има право да спечели само една награда за периода на играта.
3. Тегленето на наградата ще се извърши на 15 август 2019г. на случаен принцип.
4. Печелившите участници ще бъдат обявени публично на Фейсбук страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/
В срок до 10 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/ , печелившите на малка награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната.
В срок до 5 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Ouzo Paralia https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/ , печелившите на голяма награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, данни от лична карта за предоставяне даннните на съответната туристическа агенция, избрана за организирането на голямата награда, в случай че я спечелят.
Това се случва посредством лично съобщение до Ouzo Paralia в профила https://www.facebook.com/OuzoParaliaBG/.Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Антоанета Чобанова

    Много ще се радвам, ако спечела☘️Ако това ми се случи ще запомня 50 годишния си юбилей, който ми предстои на 5.09.

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ