ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 чудесни книги „500 сока и смутита за пречистване“

Спечелете 10 чудесни книги „500 сока и смутита за пречистване“

Новата серия „Hair Smoothie“ на „Schauma“ е истинска храна за косата. Продуктите имат изкушаващи, апетитни ухания и формули, обогатени със 100% натурални есенции. Вдъхновени от смути купата, те ще заситят „гладната“ ви коса, осигурявайки ѝ интензивна подхранваща грижа.

Все още не сте опитали „Hair Smoothie“? Е, този месец имате възможност да го направите и да се включите в томбола за награда. А тя е наистина чудесна – книгата „500 сока и смутита за пречистване„. Тя съдържа вкусни рецепти от плодови и зеленчукови миксове, включително специално подбрани предложения за деца. Цветните фотографии в книгата илюстрират огромното разнообразие от любими сокове и смутита.

А за да спечелиш е необходимо само да поръчаш поне 1 продукт „Schauma“ от участващите в кампанията, посочени в списъка по-долу. В края на кампанията ще изтеглим 10 късметлии, които ще получат по една книга.

Правила на кампанията „Смути настроение от Schauma“:

  • В кампанията участват продуктите с марка „Schauma“, публикувани в списъка по-долу.
  • В кампанията не участват козметични/подаръчни комплекти с продукти „Schauma“.
  • Един участник има право да участва в томболата с повече от една поръчка (покупка). Достатъчно е всяка от поръчките да отговаря на условията на кампанията. Това увеличава шанса, за да бъде изтеглен в томболата, но участникът ще получи само една награда, независимо от броя на неговите изтеглени печеливши поръчки.
  • Поръчки с отказани продукти не участват в надпреварата за подарък.
  • Период на кампанията от 01.08.2019 г. до 31.08.2019 г.
  • Имената на печелившите участници в Томболата ще се изтеглят до 2 (две) седмици от деня, в който кампанията е приключила.
  • Печелившите от тегленето ще бъдат обявени до 5 (пет) дни след деня, в който томболата е изтеглена, на сайта www.store.bg, на страницата: Печеливши от кампанията „Смути настроение от Schauma!“.
  • Пълните условия на кампанията можеш да прочетеш тук.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ