ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 50 продукта NIVEA Baby

Спечелете 50 продукта NIVEA Baby

Чувствителната бебешка кожа има нужда от специална грижа. Тя е пропусклива и осигурява недостатъчна защита срещу външните влияния. Затова е много важно внимателно да се комбинират различните съставки в бебешките продукти.

За здрава кожа е жизненоважно да осигурите правилната грижа от самото начало. Използвайте крем за бебета, когато кожата ви се струва суха. Нанасяйте често тънък слой крем или лосион. Нежният масаж подпомага циркулацията на кръвта и укрепва връзката между дете и родител.
Къпете детето си веднъж или два пъти седмично и използвайте особено нежни продукти за измиване. Подсушете внимателно чувствителната бебешка кожа след къпане и нанесете олио, крем или мляко, специално създадено за бебешката кожа.

Зоната на пелените при бебето изисква специално внимание. Тази зона не се излага на въздух и кожата е подложена на силно дразнене, което може да предизвика зачервяване на седалището, раздразнена кожа или обрив. Честата смяна на пелените на бебето и оставянето на тази зона да подиша е най-добрата защита срещу възпаления в зоната на пелените – както и естествено подходящата грижа за кожата. Жизнено важни за всички бебешки продукти са подходящото за кожата pH, добра съвместимост с кожата и нежна, подхранваща формула.

Nature Droplet НЕЖЕН КРЕМ
Нежният крем интензивно хидратира и защитава бебешката кожа, като запазва естествения ѝ баланс.

Nature Droplet НЕЖЕН ШАМПОАН ЗА КОСА И ТЯЛО
Нежният шампоан за коса и тяло комбинира два продукта в един – почиства тънката бебешка коса и деликатна кожа.

Nature DropletКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ
Успокояващ крем с плътна текстура, който осигурява надеждна защита против подсичане и ограничава зачервяването и раздразнението в зоната около памперса.

Включете се в играта на NIVEA Baby и BG-Mamma
Разгледайте продуктите за грижа за бебешката кожа на NIVEA Baby и споделете до 01.09.2019 г. като коментар в настоящата тема линк към продукта, който бихте желали да ползвате.
50 от всички участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат избрания продукт, за да споделят впечатленията си след употребата му в кратко ревю.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ