ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 14 комплекта мерителни везни и Pikant fix букет подправки

Спечелете 14 комплекта мерителни везни и Pikant fix букет подправки

Играта продължава до 17 септември 2019 г.

Какво е зимната трапеза без хрупкава туршия? Спор няма, домашно приготвената туршия винаги ще е по-вкусна, защото тя е приготвена не просто с подбрани продукти, а с любов, вдъхновение и желание. За съжаление, макар желанието да е налице, понякога липсата на вдъхновение или опит ни спира, а си трябва и време.

Dr.Oetker вярва, че всяко семейство заслужава апетитна храна, дори и членовете му да не са най-запалените кулинари. Заради това свое убеждение Dr.Oetker създаде добавки, които превръщат приготвянето на домашна туршия и мариновани зеленчуци в удоволствие, с гаранция за хрупкави туршии и винаги един и същи резултат!

Пикант фикс на Dr.Oetker от години предлага улеснение и вдъхновение за приготвяне на туршии. Пикант фикс е добавка за приготвяне на сладко-кисела марината за хрупкави туршии. Приготвянето на марината за 6-7 буркана (от 0,700 мл) отнема само 5 минути! Към гореща смес от точна пропорция вода, оцет, захар се прибавя пакетче Пикант фикс и се разбърква добре. С нея се заливат подредените в буркани зеленчуци. Без допълнително стерилизиране.

Приготвянето на домашна зимнина никога не е било толкова лесно и вкусно, колкото с добавки за туршии Pikant fix – модерното решение за консервиране!

Не пазете Pikant fix на Dr. Oetker само за себе си! Споделете тайната на вкусната и хрупкава туршия с вашите близки и приятели и заедно се насладете на неповторимо кулинарно преживяване!

Включете се в темата и спечелете награди!

Споделете снимка и/или рецепта на домашно приготвена от вас туршия.

14 души от участниците в темата имат шанс да спечелят страхотни награди – мерителни везни и Pikant fix букет подправки.

На 17 септември ще обявим победителите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ