ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете спални комплекти, раници и чадъри Спондж Боб

Спечелете спални комплекти, раници и чадъри Спондж Боб
1. Период:От 11.09.2019 г. до 15.09.2019 г. включително
2. Организатор: „Българска телекомуникационна компания” EАД (БТК, VIVACOM), със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, бул. „Цариградско шосе” № 115 И, вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 831642181
3. Правила за участие: Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК.
4. Територия:
Участието в играта може да бъде заявено единствено на https://www.facebook.com/VIVAC0M/
5. Механизъм на играта:
Играта се провежда на страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/
За да е валидно участието Ви в играта трябва да споделите коментар под поста за играта. Коментарът трябва да съдържа отговор на въпроса: „От кои детски филмчета са героите на снимката?“. Ако участникът публикува още един коментар в отговор на въпроса: „Как се казват героите от снимката“, шансът му за спечелване на наградата се увеличава.
Всеки участник има право да участва с неограничен брой коментари. При тегленето на печелившите се зачита всеки коректен отговор на поставените въпроси в играта.
Организаторът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, както и в случаи, че има нарушени авторски права от участник в Играта, използвал и публикувал чужд коментар.
Всеки участник в настоящата игра носи отговорност при публикуване на своя коментар за спазването и ненарушаване на правилата на играта.
С публикуването на коментар за участие в играта всеки потребител декларира и гарантира, че същият е личен авторски и се съгласява той да бъде използван за целите на настоящата игра.
6. Награди:
3 бр. спални комплекта със Спондж Боб
3 бр. чадъра със Спондж Боб
3 бр. раници със Спондж Боб
7. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.
Печелившите участници се определят на томболен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook. Техните имена ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/
Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име във Facebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook в периода 16-17.09.2019, като коментар под публикацията.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ