ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете шоколад с дължина един метър

Спечелете шоколад с дължина един метър
РАЗДЕЛ I. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1. Организатор на Играта е „ЕРА БЪЛГАРИЯ“ АД. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу Официални правила на Играта.
2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.
3. Играта е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, с възраст над 18 години.
4. Участвайки в тази Игра, участниците се съгласяват с тези Официални Правила.
РАЗДЕЛ II. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА
1. Играта се организира и провежда в периода от 13.09.2019 г. – 19.09.2019 г. на територията на Република България.
РАЗДЕЛ III. МЕХАНИЗЪМ И НАГРАДИ
1. Играта се организира на „Стената“ на ЕРА Недвижими имоти във Facebook.
2. На 13.09.2019 г. на стената на ЕРА БЪЛГАРИЯ ще бъде публикувана пост-игра. За да участва в Играта, потребителят трябва да публикува своя отговор като коментар под поста.
3. След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 19.09.2019 г.), на случаен принцип ще бъде изтеглен един от участниците.
4. Наградният фонд за целия период на Играта е един брой шоколад с размер 1 метър.
5. Печелившият участник ще бъде обявен на стената на Facebook страницата на ЕРА БЪЛГАРИЯ нa 20.09.2019 г. За да получи наградaта си, той трябва да се свърже с ЕРА БЪЛГАРИЯ чрез лично съобщение на фен страницата в срок от 15 работни дни. Снимката от личния му профил и предоставените лични данни ще бъдат използвани само с цел получаване на наградата.
6. Наградата може да бъде получена от офис на ЕРА БЪЛГАРИЯ, ако победителят е във Варна, София, Пловдив, Благоевград, Русе или Поморие, или да бъде доставена безплатно до печелившия участник на посочен от него адрес, чрез куриер до 15 работни дни от получаване на потвърждението, че е спечелил и предоставяне на адрес за доставка, в случай, че победителят е от различно населено място.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ