ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете куфар Fuze и всяка седмица раници от Samsonite

Спечелете куфар Fuze и всяка седмица раници от Samsonite

Играта продължав адо 25 октомври 2019 г.

Samsonite ще номинира своя „Samsonite Пътешественик“ в „Шоуто на Блондиките“ в ефира на Радио Fresh! Участвай в играта на Samsonite и номинирай своя „Samsonite Пътешественик“ за 2019 година!

За да участваш, посети samsonitebg.com и на специалния мейл, който ще откриеш там, изпрати снимка (не по-голяма от 1MB) или кратко видео (до 15 сек.) на човека, който искаш да номинираш за Пътешественик на „Samsonite“ за 2019 г. В кратък текст мотивирай избора си, като добавиш имената и телефонния си номер за връзка.

Всяка седмица в периода от 30.09 до 25.10.2019 г. един от участниците в играта, изпратил своята номинация за „Samsonite Пътешественик“, има шанс да спечели изключителна седмична награда – раница „Samsonite“. Тегленето на печелившите слушатели и обявяването на седмичните награди ще бъде в понеделник, съответно на 7, 14 и 21 октомври, които ще бъдат публикувани в сайта и фейсбук страницата на Радио Fresh!

На 28.10.2019 в ефира на Радио Fresh! и „Шоуто на Блондинките“ ще обявим големия финалист, определен за „Samsonite Пътешественик 2019“, който ще получи финалната награда: куфар от серията Fuze на Samsonite.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ