ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пелетна камина BURNiT Advant 13kW

Спечелете пелетна камина BURNiT Advant 13kW

Играта продължава до 1 декември 2019 г.

Зимата идва, но тя ще бъде топла и уютна с новата гама пелетни камини от BURNiT. Един от вас ще има уникалния шанс да се сдобие с най-новия модел пелетна камина от луксозната серия BURNiT Advant. Как ще стане това? Много е лесно – посетете нашата фейсбук страница BURNiT БЪЛГАРИЯ и изпълнете трите условия на играта, и вече участвате за невероятната награда.

Условията на играта са следните:

Харесайте страницата ни във Facebook – BURNiT БЪЛГАРИЯ;
Споделете на стената си публикацията на играта
Коментирайте – харесва ли ви новата луксозна пелетна камина BURNiT Advant и новата гама цветове.

ВАЖНО! Задължително трябва да изпълните и трите условия за да участвате за страхотната награда!

БОНУС:  За да повишите шансовете си да спечелите наградата, последвайте ни и в Instagram – https://www.instagram.com/burnitbulgaria/

Награда: Пелетна камина BURNiT Advant 13kW в цвят по избор от трите разцветки на серията Advant.

Срок на играта: от 1. Октомври 2019 до 1 Декември 2019. Тегленето на голямата награда ще бъде на 2 Декември 2019, а новия късметлия ще има удоволствието да обзаведе дома си с чисто нова пелетна камина от луксозната серия BURNiT Advant.

В играта нямат право да участват служители на „НЕС – Нови Енергийни системи“ ООД и техните семейства. С участието си, всеки участник приема условията на играта и декларира, че е съгласен името му и кадри от връчването на наградата да бъдат излъчени публично в края на играта, а предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда. „НЕС – Нови Енергийни системи“ ООД си запазва правото да прави промени по регламента, ако това е необходимо, като това ще бъде публично оповестено в сайта https://burnit.bg и на фейсбук страницата BURNiT България.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ