ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете шест настолни лампи LUCI от Mr. Bricolage

Спечелете шест настолни лампи LUCI от Mr. Bricolage

Подборът на подходящи осветителни тела има водещо значение при обзавеждането на един уютен и модерен дом. Основната функция на осветителните тела е да доставят нужното количество светлина за всяко пространство, но също така осветлението отдавна се е превърнало във важна част от интериора, която допълва цялостната хармония на нашия дом.

Mr. Bricolage винаги се стреми да предложи на клиентите си осветителни тела с безукорно качество, които съчетават модерните тенденции с устойчиви във времето материали.

Серия TREND
Най-модерните тенденции в осветителните тела през тази година са акцентите в злато и мед. Те са изключително подходящи за предстоящата есен. Актуалните материали за осветителните тела са стъкло и метал – мед, месинг, злато. Дизайнът на осветителните тела е минималистичен, стилът най-често е индъстриал.
Пендел DANTEL в цвят злато е един от красивите примери за продуктите от серията TREND.

Серия VINTAGE
Основните материали, използвани в тази серия, са метал, дърво и стъкло. Стилът е ретро, с абажури от метал или стъкло. В дизайна присъстват състарени елементи от желязо, мед или месинг. Серията VINTAGE ще придаде приглушеност и романтична нотка на всеки дом.
Пендел SHANE е класически модел във VINTAGE осветлението.

Серия NATURE
Основните материали са метал, дърво, стъкло , ратан, текстил, хартия. Видовете освететителни тела от този стил са разнообразни – пендели, полилеи, лампиони и настолни лампи от ковано желязо или дърво, с абажури от стъкло, текстил или хартия. Характерни са осветителните тела от бамбук и ратан.
Класически модели за серията са пендел Meridian и пендел Tulip.

LED осветителни тела
Тенденцията към използване на  технологии, щадящи околната среда, е ключова в асортимента на Mr. Bricolage. LED осветителните тела се предлагат в богато стилово разнообразие в дизайна.
Предимствата на LED осветителните тела са много по-ниската консумация на електроенергия и по-малко разходи за електричество, дългият живот на употреба – те издържат много повече от  обикновените лампи.
Един от най-красивите LED модели е пендел AMBROSIO.

Осветителите тела, предлагани в магазините на Mr. Bricolage, са създадени с внимание и усет към детайла, за да се насладите максимално на времето, прекарано у дома.

Включете се в темата и спечелете награди!

В следващите две седмици имате възможност да спечелите страхотни награди.
За да се включите в първия етап на играта – посетете нашия сайт и споделете линк към осветителното тяло, което най-много Ви харесва. Кажете ни защо избрахте именно него и кои са предпочитаните от Вас цветове и материали.

Шестима от всички участници в темата ще спечелят настолна лампа LUCI.
Първите трима победители ще обявим на 7 октомври.
Следете темата, защото ще публикуваме интересно и полезно съдържание!

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ