ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете СПА уикенд за двама във „Винен и СПА комплекс “Старосел”

Спечелете СПА уикенд за двама във „Винен и СПА комплекс “Старосел”
Лоялна програма 3+1 продукт подарък и участие в томбола за СПА уикенд

При закупуване на 3 продукта от продуктите на Vitamix получавате 1 продукт по избор като подарък и участвате за голямата награда Ваучер за СПА уикенд за двама във „Винен и СПА комплекс “Старосел”, с. Старосел, които тегления ще се проведат на 30.08.2019г. и 31.10.2019г.

Условия за участие:

  • Първа стъпка – с регистрацията си вие даване своето съгласие за обработване на личните ви данни. /пункт 3.5 от Правилата на лоялната програма, които може да намерите тук/.
  • Втора стъпка – приемане на официалните правила на Лоялната програма /пункт 3.4 от настоящите Правила на лоялната програма/
  • Трета стъпка – попълнете лоялната карта*, с цялата необходима информация /име и презиме, телефон, имейл и адрес, като използвате формата по-долу.
  • Четвърта стъпка  – изпратете ни снимка на касовите бележки, които удостоверяват направените брой покупки на Лоялната програма. /на всеки 3 закупени продукта, получавате 1 продукт по избор като подарък/
  • Пета стъпка  – изберете продукт от портфолиото на марка Vitamix, който да ви изпратим по куриер като подарък.

*Всяка една направена регистрация с изпратени касови бележки подлежи на проверка от страна на организатора относно автентичност и/или четливост на касовата бележка.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ