ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 уреди за вертикално гладене Tefal QT1020

Спечелете 10 уреди за вертикално гладене Tefal QT1020

Играта продължава до 13 ноември 2019 г.

Спечели уред за гладене с Lenor

Ела в МЕТРО от 17 октомври до 13 ноември 2019 г. и купи продукти Lenor, защото можеш да спечелиш 1 от 10 уреда за гладене с пара Tefal!

Как да участваш:

1.    Купи течен перилен препарат или капсули за пране Lenor от 17 октомври до 13 ноември 2019 г. в МЕТРО.
2.    Регистрирай се във формата на сайта на МЕТРО.

Награди: 10 броя уреди за вертикално гладене Tefal QT1020.

В Kампанията може да участва всяко лице, което има навършени 18 години до датата на участие, пребивава на територията на Република България, притежава постоянна Метро карта (притежателите на еднодневни Метро карти нямат право на участие) и отговаря на условията, посочени в чл.4 (1)

Всеки участник има право на неограничен брой участия за периода на Кампанията.

В Кампанията участват всички магазини Метро на територията на Република България.

Томболата за спечелване на 1 от 10 награди ще бъде изтеглена до 14 работни дни след края на Кампанията в централния офис на Метро. Организаторът ще изтегли 10 печеливши и 10 резерви.

В рамките на 1 седмица след тегленето на томболата Организаторът ще се свърже с печелившия, за да валидира неговото участие.

В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първата резерва от списъка с печеливши.

Всеки участник в томболата по чл. 4 (1), независимо от броя участия, може да спечели само една награда, т.е. един уред за вертикално гладене Tefal QT1020.

Наградите ще бъдат доставени по куриер до 1 месец след изтегляне на участника до адрес, посочен от участника и за сметка на Организатора.

Предоставяне на наградата на трети лица не е разрешено. При получаване на наградата участниците следва да предоставят документ за самоличност. При невъзможност на участника лично да получи наградата си, той може да упълномощи за получаването й трето лице, което да я получи срещу предоставяне на пълномощно или предварително предупреждение, изпратено на Организатора.

Печелившите не могат да разменят или заменят спечелената награда с паричната й равностойност или да я заменят с други подобни продукти.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ