ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 50 броя Gengigel® първи зъбки

Спечелете 50 броя Gengigel® първи зъбки

Какви са симптомите на никнещи зъбки?
Плачът, силното слюноотделяне и раздразнителността са само част от проблемите, с които родителите се сблъскват, когато на бебето започнат да му никнат зъби. Вашето бебе плаче неутешимо и времето за сън става все по-кратко. Детето има неудържима нужда да поставя всеки предмет в устата си. Венците му стават тъмночервени и подути, а бузите – червени и топли. Това може да е съпроводено и с по-висока телесна температура.
По време на пробив на зъбите гингивалните тъкани леко се увреждат и венците набъбват. Появява се и повишено слюноотделяне и болезнено подуване на венците. Силното слюноотделяне води до загуба на течности, които е необходимо да бъдат възстановени със съответния прием на вода.

Как да успокоим венците на детето?
На наранените и раздразнени венци на Вашето дете можете да помогнете посредством: гумени гризалки, парченца твърди плодове, охлаждане със студена кърпа и масажиране на венците.

Когато масажирате венците, използвайте Gengigel® първи зъбки с хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина се съдържа естествено в здравите венци, което прави по-дългата употреба на продукта напълно безопасна.
Нанесете слой от Gengigel® първи зъбки върху венците на Вашето бебе и го втривайте нежно от 3 до 6 пъти на ден или при необходимост.
Гелът прилепва към венците и осигурява дълготрайно действие. За да удължите времето на болкоуспокояващия ефект, нанасяйте гела след хранене и преди сън.

Какви са предимствата на Gengigel® първи зъбки?
Gengigel® първи зъбки има приятен вкус и не съдържа алкохол, захар, изкуствени аромати, глутен, лактоза, парабени, натриев додецил сулфат и генетично модифицирани организми.
В случай на поглъщане на малки количества гелът не се абсорбира в организма, а напуска тялото по същия начин като храната.
Клиничните проучвания показват, че Gengigel® първи зъбки облекчава симптомите, които придружават израстването на зъбките по-бързо и по-ефективно от гелове, съдържащи локални анестетици. Той е ефективен и при малки рани и язви в устата (афти), както и при възпалени и кървящи венци, което го прави приложим и при по-големи деца.
Нека израстването на зъбките с Gengigel® първи зъбки бъде по-приятно и по-малко стресиращо както за Вашето бебе, така и за Вас.


Включете се в темата и тествайте Gengigel® първи зъбки!

В следващите две седмици можете да се включите в темата, давайки отговор на нашите въпроси.

Първият ни въпрос е:  Имали ли са децата Ви проблеми с венците и как се проявиха те?

50 души от всички участвали в темата ще получат възможност да тестват Gengigel® първи зъбки срещу ангажимент за споделяне на впечатленията си от продукта в анкета.
Победителите ще бъдат избрани на томболен принцип.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ