ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 200 соеви напитки AdeZ

Спечелете 200 соеви напитки AdeZ

Много малко хора знаят истинските ползи на растителните напитки от ядки и семена. Все още потребителите са скептично настроени към тази категория, защото вкусът не е това, което очакват, или свързват продуктите само с приготвянето на закуска.

AdeZ e много повече от растителна напитка! Тя има хранителни качества, дължащи се на комбинацията от ядки, семена, витамини, минерали и плодови сокове. AdeZ има наситен и деликатен вкус и e нов продукт на растителна основа, алтернатива на животинското мляко, чиято цел е да удовлетвори все по-нарастващите нужди на пазара от вкусни и полезни продукти.

Какво представляват растителните напитки?
Базирани на ядки и семена като бадеми, ориз, соя и овес, напитките на растителна основа добиват все по-голяма популярност по света поради увеличаващите се нужди на потребителите от здравословни и полезни храни като част от един по-балансиран начин на хранене. Тази тенденция до голяма степен е повлияна и от желанието за здравословни алтернативи в забързаното ежедневие.

Какво е AdeZ?
AdeZ e растителна напитка от ядки и семена. AdeZ е създадена в Аржентина преди 30 години като AdeS (съкратено от испански – „храни от семенни култури“ [alimento de semillas]) и оттогава насам се продава успешно в Латинска Америка, като заема челно място на пазара в своята категория. Днес AdeZ се развива под мотото  „хранене от А до Я“ (A de Z) и удовлетворява нуждите и желанията на много различни потребители. Напитката е идеална за вегани и вегетарианци, също и за хора с лактозна непоносимост или такива, които залагат на по-разнообразния начин на хранене с повече растителни продукти или от време на време избират да заместят животинските продукти с растителни (например, по време на пости).

Продуктовата гама включва два вида предложения:
Flowers Herb Базови моновкусове в опаковки от 800 мл: бадем, ориз, кокос и соя, които могат да се използват за директна консумация или за добавка към зърнени закуски, мюсли, кафе, както и за готвене, като заместител на животинското мляко в кремове, сосове, палачинки и т.н.

Flowers Strawberry Уникални съчетания с истински плодов сок в опаковки от 250 мл: кокос с горски плодове, овес с ягода и банан, бадем с манго и маракуя, които най-добре се консумират охладени, за освежаване или лек „снак“.

AdeZ се предлага в 100% рециклируеми бутилки PlantBottle™ с капачки на винт.
AdeZ не съдържа лактоза и няма добавена захар – само тази, която съдържат естествените съставки, като е добавено и малко количество стевия (steviolglycosides), естествен природен подсладител без калории.

В темата Хранителната революция е тук – участвате ли в нея? трима от потребителите на форума спечелиха продукта и ще споделят съвсем скоро с всички Вас какво смятат за вкусовите качества на AdeZ. 200 от Вас също ще получат възможността да открият силата на растенията в бутилка!

Включете се в дискусията на AdeZ и BG-Mamma!
Знаете ли кои са основните здравословни ползи на напитките на растителна основа? Купувате ли напитки от ядки и семена за семейството си?

На 4 ноември ще изтеглим на томболен принцип 200 потребители, които ще спечелят соева напитка AdeZ, 250 мл. срещу ангажимент за споделяне на впечатленията от продукта в анкета.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ