ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете продукти Starwax – ефективни продукти за безупречен дом

Спечелете продукти Starwax – ефективни продукти за безупречен дом
Mr. Bricolage представя френската серия Starwax The fabulous – натурални почистващи препарати по домашни рецепти

Всеки човек държи домът му да бъде уютен и приветлив. Едно от задължителните условия е той да бъде чист и добре подреден. Понякога обаче се оказва истинско предизвикателство да открием продукти, които да почистват ефективно, да отстраняват неприятните миризми и в същото време да имат изчистен и безвреден състав.

Mr. Bricolage се грижи всичко в дома ни да бъде изрядно и затова представя на пазара нова линия почистващи продукти с марката Starwax The fabulous. Серията почистващи препарати е произведена във Франция, а формулитe, по които се разработват продуктите, са резултат на прецизни тестове и непрекъснат контрол на качеството.
Философията на продуктите е да бъдат ефективни, формулирани с прости рецепти, но осигуряващи безупречно чист дом за всеки.
Представяме ви само част от тях:

Pushpin Оцет за битови цели
Домакинският оцет The fabulous е силно концентриран и има аромат на лимон или портокал. Многобройните му качества са резултат от високата концентрация на оцетна киселина (14%).
Той ще се превърне в любимия ви помощник в борбата с микробите в кухнята! А кухнята има нужда от редовно почистване, понеже се замърсява бързо, като една от основните причини за това замърсяване е готвенето.
Оцетът е изключително уместен избор за почистване на котлен камък, за почистване на дъски за рязане, за отпушване на мивки и за придаване на блясък на домакинските съдове.
Домакинският оцет може да се използва като съставка за приготвяне на почистващи средства с други продукти от гамата Starwax.

Pushpin Сода бикарбонат за битови цели
Домакинската сода, или натриев бикарбонат, е прах от минерален произход, известен и използван още в Древен Египет.
Содата е един от продуктите с най-широко приложение в почистването.
В кухнята ще ви помогне да полирате повърхностите и да им придадете блясък, без да ги надраскате. И не само това – ще почисти ефективно тенджери и тигани и ще абсорбира неприятните миризми от хладилника или миялната машина.
Содата е незаменима и за поддържането на добра хигиена в банята, където често се натрупват влага, неприятна миризма и мухъл. Содата почиства завеси, паравани, душкабини, вани и плочки и премахва всякакви минерални замърсявания.
Също така содата е идеалното средство, което ще ви помогне да поддържате играчките на децата си винаги чисти и да запазите тапицерията и килимите си като нови.

Pushpin Марсилски сапун
Марсилският сапун Starwax e изработен на базата на зехтин. Той е едно от най-добрите средства за почистване, което се произвежда по традиционна рецепта на майсторите на сапун от Марсилия. Богат е на глицерин, не съдържа животинска мазнина, нито синтетични вещества.
Марсилският сапун е почти универсално почистващо средство. Той ефективно премахва упорити петна от дрехи, но също така е безупречен в почистването на подови настилки и фурни. Ще ви бъде полезен и в градинската работа, защото ще помогне да почистите листатата, оцветени от листни въшки, а също така ще ви улесни в почистването и поддържането на добрия външен вид на градинските мебели.

Pushpin Сапун за петна с говежда жлъчка
Сапунът с говежда жлъчка е познат още от времето на нашите баби поради изключително силните си свойства за премахване на петна от текстилни материи, без да уврежда влакната. Сапунът с говежда жлъчка Starwax е натурален продукт – съдържа естествени киселини, които разграждат мазнините. Той е мощно средство за премахване на мазни петна от деликатни и устойчиви тъкани. С него ще премахнете и най-упоритите петна от трева, грес, мастило, вино, плодове, мазнини, пот, кафе и други. Продуктът може да се използва за бели тъкани и тъкани с трайни цветове. И не на последно място – сапунът с говежда жлъчка притежава изключително приятен аромат!

Запознайте се с цялата серия продукти Starwax тук.


Включете се в темата и спечелете награди!

Отговорете на въпроса, поставен в темата, и спечелете страхотни награди в периода от 21 до 27 октомври 2019 г.

Споделете ни кое е най-трудното за почистване място във Вашия дом и с кой от нашите нови продукти бихте го почистили?

3-ма победители, избрани на томболен принцип, ще спечелят продукта, който са посочили, че биха използвали за почистване на дома си. Ще обявим печелившите участници на 28 октомври.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ