ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете новия енергизиращ шампоан на Phyto

Спечелете новия енергизиращ шампоан на Phyto

Играта продължава до 3 ноември 2019 г.

Красива е тази топла и слънчева есен, но толкова грижи понякога създава на косата ни. Не само защото лятното слънце я изтощи, но и заради засилващия се косопад точно през този период от годината. И дори когато сме обновили цвета, пообрали сме дължината или напълно сме променили прическата, вероятността да виждаме повече коса по четката си или да я усещаме суха, без плътност и обем, е голяма. Истината е, че е много важно как ежедневно се отнасяме с нея, защото както почистването на лицето е първата и една от най-важни стъпки в грижата за кожата, така и измиването е от изключително значение за косата. Това важи и за продуктите, които използваме, защото те трябва да бъдат съобразени с типа и нуждите – на кожата или на косата.

Ако и вие се борите с есенния косопад и усещате косата си изтъняла, без блясък и обем, веднага бихме ви препоръчали новия енергизиращ шампоан Phytonovathrix. Нещо повече – ще го подарим на една от вас! Достатъчно е само да се регистрирате в Клуба на момичетата.

А шампоанът е разкошен, с нежна и лека текстура и невероятен аромат. И докато сетивата се наслаждават на благоуханията му, косата ви ще получи грижата, от която се нуждае. Добре е да се нанася с нежни масажиращи движения и да се остави поне две минути, за да могат активните му съставки да подействат по-добре, преди да се отмие. Още след първото измиване ще усетите косата си по-еластична, мека и бляскава. Освен това я подготвя за следващите продукти, с които да направите терапията си срещу косопад още по-ефективна, особено ако е от същата серия – Phytonovathrix.

Важно е да отбележим, че шампоанът не съдържа сулфати – тоест, ако се подлагате на кератинова терапия, можете да го използвате без никакви притеснения, че косата ви ще се начупи. На какво още обаче се дължи добрият ефект от този шампоан? Веднага ви издаваме кои са неговите основни съставки. Ако екстрактът от гуарана стимулира и енергизира косата, то този от червено водорасло, познато със своите защитни свойства, обгръща косъмните влакна за максимална защита, придавайки на косъма по-голяма плътност. Не по-малък принос има и екстрактът от хвощ, в който има голямо количество силиций – мощно средство срещу косопада. Заедно с това стимулира и растежа на косъма. Е, искате го този шампоан, нали?

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ