ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Участвайте в „Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели“ от IKEA

Участвайте в „Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели“ от IKEA

Шестото издание на нашия „Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели“ търси своите смели дизайнери с голямо въображение, които ще имат шанс да превърнат рисунките си в истински приказни герои.

Тази година конкурсът за деца до 12 г. е отворен от 1 до 17 ноември 2019 г. и е част от инициативата „Време е за игри и добрини“, която подкрепя правото на всички деца да играят повече всеки ден.

Каним всяко дете до 12 години да се включи в нашия конкурс, като нарисува своя чудат герой на стандартен бял лист (формат А4). Качи рисунката на своето дете от 1 до 17 ноември 2019 г., като попълниш формата на началната страница.

Не забравяй и да гласуваш за своите рисунки-фаворити от 18 до 24 ноември 2019 г., които ще откриеш в секция „Галерия“. Тази година финалистите от България ще бъдат 15, като първите финалисти ще бъдат трите рисунки, събрали най-много гласове, а специалното ни жури ще избере останалите 12.

Финалистите ще бъдат обявени на 9 декември 2019 г. тук, на IKEA.bg и на Facebook страницата на ИКЕА. Техните рисунки ще участват на финалния етап на конкурса в ИКЕА Швеция.

ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ