ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет коша за пране от Bosch

Спечелете пет коша за пране от Bosch

Почистването на филтъра на вратата е вече в историята!

Благодарение на технологията AutoClean вече няма нужда от филтър на вратата. Прецизно проектираните сушилни с технология за автоматично премахване на власинки почистват пуха след всеки цикъл, така че вече не е нужно да го правите вие. Нашата сушилня AutoClean е първата сушилня с термопомпа без филтър на вратата и с кондензатор, който се самопочиства, затова не е нужно да се притеснявате за почистване на власинките след всяко сушене.

Постоянно ефикасно сушене без усилие, цикъл след цикъл.

Сушилните с конвенционални филтърни системи са склонни да губят енергийна ефективност с течение на времето, ако не се почистват редовно. Това са първите сушилни с термопомпа без филтър за власинки и с кондензатор, който се самопочиства, така че поддържат автоматично постоянно ниска консумация на енергия и без да е необходимо почистване. Резултатът: най-висока ефективност на сушене и висока енергийна ефективност.

Най-умният начин за перфектно пране: Smart Dry.

Изборът на подходяща програма за сушене, която пасва на прането ви, никога не е бил толкова лесен. С термопомпени сушилни Bosch със Smart Dry на Home Connect програмата за сушене се избира автоматично въз основа на информацията от последния цикъл на пране. Тази технология позволява комуникация между пералната машина и сушилнята чрез безжична мрежа. Това е най-умният начин на пране.

Намалете купчината за гладене с натискане на един бутон.

Iron Assist улеснява гладенето. Той разпръсква естествена пара, която прониква в предварително загрети текстилни изделия и видимо ги изглажда. Тази допълнителна обработка с пара намалява или дори премахва необходимостта от гладене на изсушени дрехи. Резервоарът трябва да се пълни само с чешмяна вода. Налични са 3 различни програми за подпомагане на гладенето, като количеството на парата е оптимизирано за съответното зареждане: 1 програма за костюми, 1 за ризи или до 5 програми за тениски.

Впечатляващо качество и дизайн, които правят живота по-удобен.

Грижливо разработен дизайн преминава през всеки детайл на всеки уред на Bosch – от перфектната дизайнерска линия на нашите премиум перални и сушилни с термопомпи до интуитивните контролни панели и впечатляващото качество на металните елементи на вратата. TFT дисплеят на ComfortControl Plus ви помага да изберете най-подходящите настройки на вашия роден език, а известията ще ви информират непрекъснато по изненадващо лесен начин. Устойчиво качество, което прави живота по-удобен.

Още за иновативните сушилни машини Bosch можете да видите ТУК.
Включете се в играта на Bosch!
Включете се в темата до 12.11.2019 г. и споделете с нас кои от възможностите на новите сушилни машини Bosch ви заинтересоваха най-много. Петима от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят награда – стилен кош за пране, който да направи по-приятно едно от домашните ви задължения.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • КАТЯ ДИНЕВА

    Намалява купчината за гладене с натискане на един бутон.Това е много важно за една домакиня.

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ