ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете BRAUN мултитример и още чудесни награди

Спечелете BRAUN мултитример и още чудесни награди

Официални правила за участие и срок на промоцията: 04-29.11.2019

И през този ноември мъжете ще забравят за самобръсначките и, пускайки мустака си символично, ще заяват, че истинският мъж държи на своето здраве, грижи се ежедневно за него и не подценява профилактиката.

Историята на идеята за Мовембър води началото си още от 1999 и е свързана с група младежи в Аделаида – Австралия. Самата дума „мовембър“ е комбинация от австралийската разговорна дума за мустак „мo“ и месец ноември на английски език (November).

Инициативата с пускането на мустаци през ноември е обвързана с благородна кауза – борбата срещу рака на простатата. Заболяването е все по-често срещано и застрашава голяма част от мъжете. Нараства и броят на депресивните състояния, както и други здравословни проблеми, типични за съвременния мъж.

А кое е радиото, чиято аудитория има изключително много мъже? Естествено, Z-Rock. Затова ние, с подкрепата на Pringles, ще им напомним, че мъжествеността върви ръка за ръка с профилактиката на мъжкото здраве.

Не пропускайте да си спечелите и страхотни награди през ноември, като участвате в играта по Z-Rock. Всяка седмица ще ви питаме нещо, свързано с „мустакатия“ месец. Следете за въпросите в ефир, но ще отговаряте на тях в нашата facebook страница. Верните отговори участват в жребий за 4 бр. седмични награди от нашия „мустакат“ приятел Pringles, както и за голямата награда – BRAUN мултитример.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ