ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплекти с продукти NIVEA Baby

Спечелете комплекти с продукти NIVEA Baby

Играта продължава до 17 ноември 2019 г.

Годината почти приключи, а през изминалите месеци на бял свят се появихa още много мъници, пълнещи прегръдките на мама и татко и раздаващи усмивки, изпълнени с вълнение от заобикалящия ги свят. Колко ли са новите бебета в BG-Mamma тази година?

Миговете на грижа, нежност и споделено време с бебето са едни от най-прекрасните за всеки родител. Те изпълват сърцето ни с любов, гордост, вълнение, но понякога и притеснения – дали правим най-доброто за своята рожба, дали изпълняваме дори и простичките ритуали по най-правилния начин, дали се справяме с отговорността…

В най-уязвимия период от живота си, бебето се нуждае и от правилна ежедневна грижа за кожата, за да остане тя мека и еластична. Тъй като кожата на бебето е пет пъти по-тънка от тази на възрастен, бебето чувства много по-силно всяко едно докосване върху тялото си, а всеки допир на кожата го успокоява и създава една много специална връзка между вас. Именно затова е толкова важно да полагаме правилните грижи за нея и NIVEA Baby ще бъде ваш партньор и в това начинание с богатата си гама от продукти, които да бъдат верен спътник в ежедневната ви рутина.

За да помогне на всички родители в така приятната, но и понякога нелека задача да дарят своето бебе с най-добрата грижа и да отговори на много въпросите, които всяка майка и всеки татко си задава, NIVEA Baby създаде поредица от полезни статии, в които са засегнати всички важни аспекти от грижата за най-малките – къпането, масажа, ритуалите, изборът на подходяща козметика и още много други.

НАУЧЕТЕ ВСИЧКО ЗА БЕБЕШКАТА ГРИЖА И СЕ ВКЛЮЧЕТЕ В ИГРАТА

С какво кожата на бебето е по-различна от тази на възрастните, кои са специфичните ѝ нужди и как можете да я глезите всеки ден, за да остане гладка и мека? Кога започва да говори бебето и кога да започнем уроците за употреба на тоалетната или гърненцето? Открийте как да приспите бебчето и какво да правите, ако е настинало. Дали да го оставите пред телевизора и кога да го откажете от биберона?

Включете се в играта до 17.11.2019 г. Прочетете статиите в сайта на NIVEA Baby в помощ на правилната грижа за вашето бебе и споделете с нас в темата линк към тази от тях, която е била най-полезна за вас и защо. Ще бъде интересно за нас и кога родихте своето мъниче, за да можем да преброим новите бебета на BG-Mamma. 10 от вас, изтеглени на случаен принцип, ще получат като награда комплект продукти NIVEA Baby.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ