ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 35 ваучера за пазаруване от Emag и 105 кашона с пуканки Chio

Спечелете 35 ваучера за пазаруване от Emag и 105 кашона с пуканки Chio

ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

1. Тази игра се организира от „Интерснак България“ ЕООД с търговски адрес 1505 София, бул. Ситняково 48, МОЛ Сердика, Офис сграда, етаж 6

2. Период на Играта: от 11.11.2019 до 15.12.2019 г.

3. Участието в играта е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора.

4. Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички дееспособни физически лица, закупили продукти Chio пуканки.

5. Участвайки в тази Игра, участниците потвърждават, че са запознати с настоящите правила на Играта, разбират, приемат и се ангажират да спазват  тези правила и техните разпоредби.

РАЗДЕЛ II

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

6. МЕХАНИЗЪМ: За да участва в играта, потребителят трябва да закупи 1бр от кои и да е от следните пакети:

6.1 Чио пуканки (със сол, вкус на масло, вкус на сирене, вкус на карамел).

6.2 Участникът трябва да регистрира кода от касовата бележка на www.popcorn.chio.bg, за да разбере веднага дали печели.

Дигиталната игра на сайта на Chio (www.popcorn.chio.bg) ще се проведе в периода 11.11-15.12.2019 г. Всеки участник, закупил една опаковкa Chio пуканки, може да регистрира кода от касовата бележка на www.popcorn.chio.bg и да провери на момента дали печели ваучер  за пазаруване в Емаг на стойност 80лв или пашон с пуканки. Всеки код може да бъде регистриран само веднъж.

След спечелването на една от посочените награди участникът трябва да въведе коректно своите данни. В срок от 5 дни след подаване на коректни данни, наши представители ще се свържат с участника, спечелил награда. Наградите ще бъдат изпратени с куриер, до посочени от победителите адреси, най-късно до 15.02.2020 г. Получаването на наградата се извършва лично. За получаването на наградата спечелилият я участник следва да предаде печелившата касова бележка, както и запазен целуфана на опаковката на куриера и съответно да се подпише приемо-предавателен протокол за получаването на наградата, при което се проверява и самоличността на получателя, съгласно въведените по горния начин данни.

Интерснак България не носи отговорност, ако данните подадени от победителите са некоректно попълнени и това попречи да бъде осъществена връзка с тях. Интерснак България не носи отговорност в случай че победителите не отговарят на посочените от тях телефонни номера.

РАЗДЕЛ III

НАГРАДИ

7. Награден фонд:

– Ваучер на стойност 80лв за пазаруване в Емаг – 35 броя

– Кашон с Chio пуканки – 105 броя 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Stefka Ivanova

    Как да регистрирам кода отCHIO

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, ако сте прочели условията ще разберете, че играта е приключила. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ