ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон Huawei PZ

Спечелете смартфон Huawei PZ

Да спечелиш Смартфон, за това че си написал мнението си?

Актуалната новост днес в ревю- културата, е възможността да спечелите смартфон Huawei PZ, пишейки мнение за фирма, работеща в България, независимо от бранша.

Но, какво се очаква от вас, за тази чудесна награда? 

(Посетете сайта TvoetoMnenie.bg и ще разберете повече.)

Накратко казано, пишеш мнение и участваш в томбола! 

Колкото повече мнения пишеш в сайта, след като си се регистрирал като потребител, толкова шанса ти да спечелиш е по -голям.

Условието е да се публикуват реални коментари с оценки за фирми, на които сте били клиенти. Естествено, изискването е мнението да е адекватно, релевантно и да не е публикувано от анонимен потребител. Да не подвежда и да не обижда. Да се спазва добрия тон, етиката и законите на страната ни. Иначе всеки над 16г. може да участва и е добре дошъл!

Пълните условия на томболата прочетете ТУК!

Амбициозният проект TvoetoMnenie.bg цели да събере на едно място фирми и потребители. На общата платформа следва да се споделя опита на всички, с цел да подпомагане на другите в избора им на продукт, услуга, фирма, доставчик и прочие.

Така от тази, своеобразна арена, мнението на всеки клиент ще бъде “чуто”, а това не е никак малко!

Мотото на сайта е: Зад всяко мнение се крие опит, който има значение. 

Тоест, платформата дава гласност на Твоето Мнение в БГ!

Всяко едно ревю е крачка напред за фирмата, защото така фирмите имат шанса да “чуят” гласа на своите клиенти. Да приемат благодарности и да приветстват градивна критика. И естествено да осъществят обратна връзка.

Доволният клиент е по – добра реклама от всяка друга. А, това е и стремежа на всяка фирма! Да се открои, да е лидер и да е предпочитана сред останалите! Да има лоялни и щастливи клиенти!

Участието в томболата, след написано мнение в сайта на TvoetoMnenie.bg, е възможна до 23:59 ч. на 19.01.2020 г. Печелившият ще се тегли на  20.01.2020 г, измежду всички регистрирани в томболата с мнение! 

Не чакай, а пиши мнения и спечели! Със сигурност имате опит, който искате да споделите.

Huawei PZ е наградата за ТВОЕТО МНЕНИЕ!

Участвай сега!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

5 comments

 • Руска

  Страхотен магазин и добро обслужване!Препоръчвам!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

 • Голямо разнообразие от стоки на достъпни цени.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ