ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 450 000 коледни метални кутии-камиони от Coca-Cola

Спечелете 450 000 коледни метални кутии-камиони от Coca-Cola

Играта продължава до 22 декември 2019 г.

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Кампанията.

„Участващи опаковки“ са само пластмасови  бутилки с продукти Кока-Кола (Coca-Cola), Фанта Портокал (Fanta Orange) и Спрайт (Sprite) с коледен  промоционален етикет в разфасовки от 1L, 1.5L и 2L.

В кампания не участват продукти Кока-Кола Без Захар, Фанта Лимон, Фанта Бяла Праскова, Фанта Меднес, Фанта Боабаб и Малина и Фанта Грозде в разфасовки от 1L, 1.5L или 2L.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

1 метална кутия-камион за съхранение, с един от три специални коледни дизайна.

Общ брой награди: 450 000 бр., разпределени в три различни коледни дизайна по 150 000 броя от всеки вид.

Кампанията се провежда на територията на страната, информация за наградните центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на: https://www.coca-cola.bg/.

Участието в Кампанията е свързано със закупуване на продукти:  Coca-Cola, Fanta Orange или Sprite  в пластмасови бутилки от  1L, 1.5L или 2L с промоционален коледен етикет. При покупка на всяка бутилка от участващите опаковки, участникът получава възможност да потърси под капачката една от сричките в думата КО-ЛЕ-ДА. Потребителят следва да събере три капачки с по една различна сричка, така че заедно те да изписват думата „КО-ЛЕ-ДА“. При наличие на три капачки, изписващи думата „КО-ЛЕ-ДА“, участникът има право да вземе една от трите вида коледни кутии-камиони от награден център в зависимост от останалите налични награди  в един от трите предложени дизайна.

Наградите се получават от наградни центрове срещу представяне на трите печеливши капачки, изписващи думата „КО-ЛЕ-ДА“. Информация за наградните центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на: https://www.coca-cola.bg.

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата награди в наградните центрове в срок до 22.12.2019г.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т. 7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил – първи получил”, до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за предоставяне на награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за кампанията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч. или на: https://www.coca-cola.bg.

Наградите ще бъдат раздавани срещу представяне едновременно на трите печеливши капачки, изписващи думата „КО-ЛЕ-ДА“ от участника в някой от наградните центрове, където са налични наградите.

Събраните капачки следва да бъдат представени в някой от наградните  центрове, посочени на  интернет адрес: https://www.coca-cola.bg в срок до 22.12.2019г.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

13 comments

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

 • matiq filipova

  Май сте забравили да пуснете капачки с“да“
  Само подлъгвате хората.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, ние не сме организатор на играта, а просто събираме игрите с награди на едно място. При желание можете да се свържете с потребителския телефон на Кока Кола – 0800 12345 (безплатен телефон за цялата страна). Успех!

 • СНЕЖАНКА ЛАШКОВА

  Здравейте. Не мога да открия камьончето с дядо коледа.Къде мога да го получа в София.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   нашата страница събира всички игри с на едно място за Ваше улеснение. За да получите информация относно това, къде има налични камиончета Ви съветваме да се съвржете с организаторите от кока Кола на потребителският телефон на компанията- 0800-12345 (безплатна телефонна линия). Желаем успех и Светли празници!

 • Остана ми още един да ги събера всичките благодаря ви за Коледните награди очаквам следващите с нетърпение

 • as si imam kapachki I pishe koleda

 • Илонка Цолова

  Kapachki biahme subrali mnogo, no za sujalenie v Etropole nikude ne davat kamioncheta, iavno turgovcite gi pribirat za sebe si. Daje dochyh che se prodavat po 5 lv. na broika na pazara! Jalko.

 • Къде в Габрово/в кои магазини/мога да взема камиончето срещу капачките?

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81.

   Бихме Ви посъветвали да се свържете с организаторите. Желаем Ви късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ