ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 25 комплекта за домашни пекари от Dr. Oetker

Спечелете 25 комплекта за домашни пекари от Dr. Oetker
Сподели любимата празнична рецепта на твоето семейство
Спечели един от 25-те специални комплекта за домашни пекари. Всичко, което трябва да направиш, е да споделиш любима празнична рецепта за сладкиш, питка, торта, курабийки или друг празничен сладкиш на твоето семейство. В периода от 18 ноември до 8 декември изпрати подробно описание на рецептата и снимка на крайния резултат на имейл адрес promo@oetker.bg. Мейлът трябва да съдържа наименование на рецептата, необходими продукти, описание на начина на приготвяне и снимка на крайния резултат, име и фамилия на участника, населено място. Ако си спазил всички правила, участваш в тегленето за наградите. На 10 декември ще обявим имената на печелившите. Споделяй рецепти и спечели награда! Пожелаваме ти успех!
Играта се провежда онлайн, във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria – www.facebook.com/DrOetkerBulgaria от 18.11.2019 г., 11:00 ч. до 08.12.2019 г., 23:59 ч.
Правилата на играта и актуална информация за нея следете на www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.
Всеки Участник има право да изпраща повече от 1 рецепта и това увеличава шанса му за спечелване на награда.
Участието в играта не е обвързано с покупка. В предложените рецепти не е задължително използването на продукт/и на Dr. Oetker.
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАTА “Награди за пекари” от Dr. Oetker
ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1.1. Играта “Награди за пекари” от Dr. Oetker се организира и провежда от Д-р Йоткер България ЕООД, ЕИК: 831755204, наречено по-долу накратко „Организатор”.
1.2. Организаторът на играта има право неговото име, лого и други елементи от търговската му марка да бъдат позиционирани във всички материали, свързани с провеждането на играта – целеви страници, подстраници, онлайн реклами и публикации, банери, брошури и други рекламни материали.
ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Играта, наричани за краткост “ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА”. С включването си в Играта Участниците се съгласяват с официалните правила на Играта и се задължават да ги спазват.
2.2. Официалните правила са публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Играта на интернет адрес www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.
2.3. Организаторът на Играта си запазва правото да допълва и/или изменя Официалните Правила, като допълненията и/или измененията и промените влизат в сила от датата на официалното им публикуване на интернет адрес www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.
2.4. Организаторът има правото да променя сроковете и/или да прекратява Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с т. 2.3. от настоящите Официални Правила в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.
ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ, ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И НАГРАДИ
3.1. Играта се организира и провежда на територията на Република България, на Фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria на интернет адрес www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.
3.2. Играта стартира на 18.11.2019 г., 11:00 ч. и участниците могат да изпращат своите рецепти на имейл адрес promo@oetker.bg, за да участват в играта до 08.12.2019 г., 23:59 ч. Участници, които са изпратили рецепти след посочените дата и час, няма да бъдат включени в томболата за теглене на наградите. Теглене на печелившите на случаен принцип се осъществява и резултатите се обявяват във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria на 10.12.2019 г. до 15:00 ч. Печелившите ще бъдат уведомени с отговор на изпратения от тях мейл.
3.3 Наградите представляват специални комплекти за домашни пекари, включващи 3 форми за печене, купа за разбъркване и сладкарска шпатула, сет с накрайници за шприцоване, домакинска ръкохватка и ръкавица, и продукти за печене от Dr. Oetker. Общият брой наградни комплекти е 25 бр.
ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
4.1. Участието в Играта е напълно доброволно и свободно. Право на участие в Играта имат всички физически лица, навършили 18 години, с местожителство в България. С включването си в Играта Участниците се съгласяват с официалните правила на Играта и се задължават да ги спазват.
4.2. В Играта нямат право да участват служителите на: Д-р Йоткер България ЕООД, рекламна агенция Фул Контакт ООД, членовете на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта.
4.3. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба Организаторът има право незабавно да дисквалифицира Участници.
ЧАСТ 5. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОВЕЖДАНЕ
5.1. За да се включи в Играта, Участникът трябва да изпрати на имейл адрес promo@oetker.bg подробна рецепта за празнично печиво, която е любима и традиционна за неговото семейство (сладкиш, питка, торта, курабийки, баница, бисквити, кифлички и др. подобни). Участникът трябва да изпрати наименование на рецептата, списък на необходимите продукти (състав и грамаж), описание на приготвянето и снимка на крайния резултат. С цел разпознаване при теглене на наградите, Участникът трябва да посочи своето име и фамилия, както и населено място. Всеки Участник има право да изпраща повече от 1 рецепта и това увеличава шанса му за спечелване на награда.
5.2. С участието си в играта Участникът се съгласява снимката и рецептата да бъдат показвани, споделяни и промотирани във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria от негово име.
5.3. Изпратените от Участниците рецепти и снимки ще бъдат публикувани в специално създаден за целта албум във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria на интернет адрес www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.
5.4. Към снимките ще бъдат прилагани строги изисквания. Качените фотографии трябва да отговарят на следните изисквания:
  • Участникът, който изпраща снимката, трябва да е неин автор. Не се допуска, авторът да е неизвестен или различен от изпращащия. Умоляват се Участниците да не използват, копират или си приписват чужда кулинарна заслуга. Участникът, изпратил снимката, носи отговорност за нейното авторство.
  • Снимките и рецептите не бива да съдържат рекламни послания или да рушат авторитета на дадена марка.
  • Изрично се забраняват и няма да бъдат публикувани снимки с еротичен и/или порнографски характер, такива, които внушават насилие, национална, политическа, етническа, религиозна и/или расова нетърпимост, възхваляват или оневиняват жестокост или насилие, или противоречат на българското законодателство, обществения ред и добрите нрави.
5.5. Рецепти и снимки ще бъдат публикувани, ако:
  • рецептата е написана на кирилица;
  • снимката отговаря на рецептата;
  • снимката е на фокус, без размазвания или петна;
  • снимката съдържа само кулинарното изделие (без приятелите, съседите, децата, близките, домашните любимци и др.);
  • снимката няма водни знаци или други означения, освен ако не е личен знак на Участника;
  • снимката изобразява цялостния вид на кулинарното изделие.
Организаторът си запазва правото да не публикува дадена рецепта, ако не са спазени гореописаните изисквания, и тя няма да бъде включена в тегленето на наградите.
5.6. Всички рецепти, които отговярат на гореописаните изисквания, ще бъдат включени в тегленето на наградите. Всеки Участник има право да изпраща повече от 1 рецепта и това увеличава шанса му за спечелване на награда.
5.7. Организаторът не носи отговорност за точността на качените рецепти.
5.8. В предложените рецепти не е задължително използването на продукт/и на Dr. Oetker.
ЧАСТ 6. ТЕГЛЕНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
6.1. Всички Участници, които са изпълнили условията за участие, и чиито рецепти са били публикувани в специално създадения за целта албум във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria, имат право да участват в теглене на печелившите на случаен принцип и да спечелят една награда.
6.2. Имената на печелившите Участници (така както са били подадени с изпратените рецепти) се обявяват във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria на 10.12.2019 г. до 15:00 ч. Печелившите ще бъдат уведомени с отговор на изпратения от тях мейл.
6.3. След изтеглянето на печелившите, публикуването на имената им във фейсбук страницата на Организатора и уведомяването им по имейл, печелившите трябва да се свържат с Организатора в рамките на 5 (пет) работни дни на имейл адрес promo@oetker.bg от същия адрес, от който са изпращали рецепти за участие, и да предоставят данни за изпращане на наградата: три имена, валиден адрес и телефонен номер.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ