ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 15 бонбониери Lindt Коледно дърво

Спечелете 15 бонбониери Lindt Коледно дърво

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност само на едно участие за награда.

Участниците трябва да изберат от падащите бонбони Lindor и да ги поставят в празните форми в коледното дърво на Lindor. Възможни са различни комбинации.

След като попълнят всички празни форми, участниците имат възможност да запазят изображението и/или да го споделят с приятелите си във Facebook.

След като наредят блестящото коледно дърво на Lindor, участниците автоматично участват в томбола за 1 бр. бонбониера Lindt Коледно дърво от 187 гр.

Броят на печелившите е 15. Всеки един от тях печели 1 бр. бонбониера Lindt Коледно дърво от 187 гр.

Имената и част от е-мейл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на ww.lindt.bg и на @LindtBulgaria във Фейсбук след края на играта, т.е. на 19-ти декември 2019 г.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-мейл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ