ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете телевизор, смартфон, игрова конзола, слушалки, смарт часовник и 100 ваучера от Happy

Спечелете телевизор, смартфон, игрова конзола, слушалки, смарт часовник и 100 ваучера от Happy

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРА
„Поръчай от HAPPY Delivery и можеш да спечелиш страхотни награди”

І. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
Настоящият документ съдържа правилата за провеждане иучастие в игра с награди „Поръчай от HAPPY Delivery и можеш да спечелиш освежаваща напитка” /наричана по-долу за краткост „Играта”/, организирана от „ХЕПИНЕС” ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. Варна 9002, ул. Роза №25 /наричано за краткост „Организатора”/.

ІІ. ДЕФИНИЦИЯ НА ИГРАТА
2.1. Играта се състои в съвкупност от: условия за участие,зададени от Организатора, изпълнението на които, предоставявъзможност на участниците да спечелят една от обявените награди;действията на участниците в изпълнение на условията; определянена печелившите участници от Организатора, което се извършва наслучаен принцип.
2.2. Играта не е и не може да бъде квалифицирана като„хазарт” по смисъла на Закона за хазарта. Тя не отговаря наопределението за „хазарт” по чл. 2 ал.1 – в нея липсва залог и нитоедин от Участниците не може по никакъв начин да загуби каквото ида било. За провеждането й не се изисква разрешение от Държавната комисия по хазарта.
2.3. Участието в Играта е напълно доброволно.

ІІІ. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
3.1. Право на участие в Играта имат само физически лица,навършили 18-годишна възраст, които не са поставени под пълноили ограничено запрещение, имат настоящ адрес в страната, запознали са се и приемат настоящите правила за участие в Играта, публикувани вуеб-страницата на Организатора – dostavka.happy.bg.
3.2. Служителите на Организатора /включително лицата, свързани с организирането или провеждането на Играта/нямат право да участват в Играта.

ІV. ПЕРИОД НА ИГРАТА
4.1. Играта започва на 27.11.2019г. и продължава до 12.12.2019г.

V. НАГРАДИ
5.1. Организаторът предоставя следните награди в Играта:
73бр. ваучери за консумация от Happy Delivery, с единична стойност 50лв.
27бр. ваучери за консумация от Happy Delivery, с единична стойност 100лв.
1бр.Телевизор Samsung QE43Q60RATXXH / 43 инча
1 бр.Iphone 11, 64 GB
1 бр.Конзола Sony PS4 1TB PRO + FIFA 2020 + PS+
1 бр.Смартмчасовник Apple Watch 5 44mm SpaceGray/Black SportBand mwvf2
2 бр.Слушалки с микрофон Apple Airpods 2 безжично зареждане MRXJ2

5.2. С една поръчка, отговаряща на условията в раздел VI може да бъде спечелена само една награда.
5.3. НЕ се допуска размяна на награда срещу нейния паричен еквивалент.
5.4. Наградите НЕ могат да бъдат избирани предварително от клиента

VІ. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
6.1. За да получи възможност да спечели една от наградите, е необходимо през периода на играта участникът да направи онлайн-поръчка от Хепи Доставка чрез сайта https://dostavka.happy.bg или мобилното приложение.
6.2. Общата стойност на една поръчка не може да бъде по-ниска от 20 лева с ДДС /без включена цената за доставка/.
6.3. В играта могат да участват само поръчки, направени за следните градове – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Допълнителна информация относно механизма на играта и получаването на наградите:

Победителите, спечелили наградите от ЗОРА ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени във Фейсбук страницата на Happy delivery на 12.12.19 г.
Кол центърът на Happy delivery ще се свърже с победителите, за да ги информира, че печелят награда и за уточняване на подробностите, свързани с получаването й.
Наградите от ЗОРА ще се раздават, както следва:
Победителите трябва лично да получат наградите си на 17.12.19г. в 19:00 часа в ресторант на Happy Bar & Grill (ресторантът за всеки град ще бъде уточнен допълнително)
За да получат наградата си, клиентите следва да:
Изразят изрично писмено съгласие да бъдат заснети с връчената награда и снимката им да бъде публикувана в социалните мрежи на Happy delivery ( Фейсбук, Инстаграм)
Да попълнят декларация с коректни данни, с цел заплащане дължимият върху наградата данък, който ще бъде поет от Организатора.
Правото на получаване на наградата НЕ МОЖЕ да бъде прехвърлено на трети лица.
За получаване на своята награда печелившият Участник задължително следва да предостави на служител на Happy Delivery документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните на лицето с данните на печелившия.
В случай на невъзможност да се явят на посоченото място, дата и час, губят правото си да спечелят наградата и ще бъде изтеглен друг победител.
Наградите от Happy delivery – ваучери за консумация на стойност 50 и 100лв.

Механизъм за спечелване на ваучер от Happy delivery – След финализиране на поръчката, клиентите ще разберат, дали печелят ваучер (който ще им бъде изпратен на email под формата на промо код) за Happy delivery. За да получат ваучера си, печелившите следва да се съгласят с условията за получаване на ваучери, промо кодове, промоции, нови оферти или събития от Happy delivery по email. Промо кодът важи за следваща онлайн поръчка от Happy delivery и е валиден 1 месец след спечелването му. Не може да се ползва на място в ресторанти Happy Bar & Grill.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

3 comments

  • Божидар

    Участвам

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ