ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете Коледния си списък с желания от Momax

Спечелете Коледния си списък с желания от Momax

„Спечели списъка си с желания“

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Организатор на Играта „Спечели списъка си с желания“ е Мьомакс България ООД, ЕИК:200197304 („Организатор“), със седалище и адрес на управление: бул. “Сливница” No:441,София.
Участието в Играта не е обвързано с покупка или услуга на Организатора.

Предмет на играта.
1.Организаторът предоставя възможност на трима участници в играта да спечелят три награди по техен избор при спазване на настоящите Правила за участие (“Правила”).

Участници в томболата.
2. Участици в играта могат да бъдат всички пълнолетни физически лица.
3. Участници в играта не могат да бъдат служители на Мьомакс България ООД, членовете на техните семейства,както и свързани с Организатора юридически лица по смисъла на Търговския закон.

Механизъм за участие.
5. Всеки желаещ да се включи в играта е необходимо да се съгласи с условията изложени в тези Правила.
6. За да се включи в играта, участникът е необходимо да влезе в специално създадената за целта на играта страница. Участникът има право да избере 3 от 15 продукта от асортимента на Mömax. След като избере 3 продукта, участникът трябва да попълни форма за участие, с която се включва с тегленето на наградите. След като попълни формата за участие, участникът има възможност да види своя списък и по желание да го сподели в социалните мрежи. В тегленето на наградите участват само тези участници, които в списъка си имат само 3 избрани продукта.

Период на провеждане на играта.
7. Играта се провежда в периода от 09.12.2019 г. до 15.12.2018 г. в 23:59 часа.

Награди. Условия.
8. Участниците ще могат да спечелят предметни награди от асортимента на Организатора.
9. Печелившият участник няма право да иска замяна на наградата с друга подобна или да получи паричната й равностойност.
10. Печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специален софтуер. Победителите от томболата се обявяват на страницата на играта в деня, след нейния край.
11. Наградите се изпращат по куриер на посочен от печелившия адрес до 14 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участник не бъде открит 2 пъти на посочените от него координати (e-маил адрес и телефон) или не отговаря на някое от условията в играта, той губи правото си да получи наградата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ