ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 броя холна маса Заки

Спечелете 3 броя холна маса Заки

Играта продължава до 17 декември 2019 г.

Даваме начало на нашата коледна игра „Сподели Коледа със специален човек!“. Трима от вас ще спечелят холна маса Заки.

Напишете в коментар кой е любимият ви момент от Коледа и с кого искате да споделите празника?

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, което има РЕАЛЕН Facebook профил, има навършени 18 години преди датата, която поставя начало на играта и е изпълнил правилно условията описани в чл. 4 на настоящите правила.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на 3 бр. холна маса Заки в цвят бял и натурален дъб или черно и сиво.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, с цел информиране на победителите, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своята Facebook страница https://www.facebook.com/MebeliVidenov/, както и на сайта www.videnov.bg.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са 3 броя холна маса Заки в цвят бял и натурален дъб или черно и сиво. Всеки един от общо тримата победителя има правото да избере в какъв цвят да бъде масата.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организаторът се е свързал с участника) в 10 дневен срок. Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително. Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 5-10 работни дни от неговото известяване. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

1 comment

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ