ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете електронен четец PocketBook и ваучери за пазаруване от Сиела

Спечелете електронен четец PocketBook и ваучери за пазаруване от Сиела

POCKETBOOK!🎁

🎄Какво е 🎀Коледа🎀 без любима книга 📕 и чаша топъл чай ☕️ сред уюта на завивките!
За още по-специални празници сме ви подготвили каталог не само с новите ни предложения, а с любими наши заглавия от цялата година.
А за да ви се отблагодарим за хилядите страници, които прочетохме заедно тази година, сме ви подготвили и коледна игра. 🤩

🎁 ПЪРВА НАГРАДА 🎁
В навечерието на коледните празници PocketBook и „Сиела” подготвиха най-добрия подарък за всички почитатели на електронните книги сред своите читатели – лимитирано издание на ултра лекия и елегантен електронен четец с HD екран и подсветка очаква един от вас.

🎄 ВТОРА НАГРАДА 🎄
Както добре знаем, най-добрият подарък под елхата е книга – затова изберете своите подаръци с ваучер за 50 лв. от книжарници „Сиела”!

🧸 ТРЕТА НАГРАДА 🧸
Посрещни новата година с една специална книга – луксозното илюстровано издание „Аз съм българка”, което разказва историята на 40 смели, умни и достойни жени от нашата история.

За да участвате в томболата, просто откъснете последната страница на коледния ни каталог. Той може да бъде открит във всяка книжарница на „Сиела”.
Попълнете необходимата информация и пуснете страницата в коледните кутии, които се намират на касите на книжарници „Сиела”. За повече информация можете да попитате нашите книжари!
Играта продължава до 22 декември включително, а на 23 декември ще бъдат изтеглени победителите, така че побързайте и потърсете коледния ни каталог в книжарници „Сиела”!

* Играта се провежда само в книжарници „Сиела”.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ