ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете новите парфюми на Emporio Armani

Спечелете новите парфюми на Emporio Armani

Играта продължава до 13 февруари 2018 г.

От самото си създаване Emporio Armani е пример за градски позитивен бранд, носещ духа на младостта и свободата за хората с вкус и класа. Ароматите, подписани от марката, допълват този дух – те съчетават в себе си богатството на нюанси, вдъхновени от всички кътчета на света.

През 2017 г. Emporio Armani превърна в световен мегахит двата си нови аромата – разкошният женствен Because It’s You и щедрият мъжествен Stronger With You.

Двата парфюма, които комуникират помежду си като влюбена двойка, могат да бъдат ваши точно преди Свети Валентин, защото днес имаме удоволствието да ви ги подарим в нашия Клуб на момичетата.

Дамският парфюм Because It’s You е като красив портрет на женствеността – елегантни нюанси зрели малини и нероли се сливат със съблазнителната изисканост на роза абсолют в сърцевината му. Комбинацията между ванилия и мускус открехва тайната на дълбока чувственост, страст и нетърпение да заявим любовта си със „Защото си ти!“.

Мъжкият парфюм Stronger With You e енергичен и неустоимо мъжествен. Неговата оригиналност се разкрива от пикантните акорди на връхните нотки микс от кардамон, розов пипер и листа на виолетки, а в сърцето си носи лекотата на младежкото безгрижие, ухаещо на градински чай. Той говори влюбено с уханието на опушен Vanilla Jungle Essence™, допълнено от акорд захаросан кестен. Неговото послание към нея е „По-силен съм с теб!“.

Флаконите са в изчистените линии, характерни за Emporio Armani – заоблените форми и извивки напомнят силни мъжки рамене и чувствени женски бедра. Кръглата метална капачка допълва подчертаната елегантност на двойката, а под нея има два свързани пръстена, заключени като преплетени тела. В стъклото се чете гравирано „О“ на YOU, напомнящо за двойните пръстени и безусловната поглъщаща любов.

Ако искате двата парфюма да бъдат ваши, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *