ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 4 семейни уикенда и 10 семейни билета за посещение на Музейко

Спечелете 4 семейни уикенда и 10 семейни билета за посещение на Музейко

Днес над 2 милиарда души в света са с наднормено тегло или със затлъстяване, а 800 милиона са недохранени. Днес над 2 милиарда души в света са с наднормено тегло или със затлъстяване, а 800 милиона са недохранени. Предвид тези статистически данни и водени от глобалния ни ангажимент да помогнем на над 50 милиона деца по целия свят да растат по-здрави и по-щастливи, през 2012 година дадохме началото на програма „Нестле за по-здрави деца“. Това е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да спомогне за изграждането на трайни хранителни навици и култура за здравословен начин на живот в децата.

През 2018 г. провеждането на програмата „Нестле за по-здрави деца“ разшири своя обсег и влезе в училищата в цяла България. За една учебна година инициативата придоби национално покритие като спомогна за формирането на навици за спорт и балансирано хранене у 12 841 деца от 125 учебни заведения в цялата страна.

През настоящата 2019/2020 година „Нестле за по-здрави деца“ разработи и специални уроци за най-малките, които да могат да се използват и в детските градини в страната.

Вдъхновени от резултатите на инициативата и отзивите на родители, преподаватели и деца за Програмата, решихме да предоставим възможност и да дадем достъп до уроците онлайн за всички родители, които да могат да ги използват в домашни условия, за да възпитават навици за спорт и балансирано хранене у своите малчугани.

В специалната секция посветена на децата, ще откриете забавни и креативни рецепти, които да приготвите цялото семейство заедно, видеа за най-малките с образователни задачи, както и полезни и интересни активности, които са не само разнообразни, но и много полезни за малките откриватели.

За най-активните и любознателни малчугани сме подготвили много изненади и семейни подаръци. Всичко, което трябва да направите, е да изпълните поне 3 от предоставените активности, които може да откриете във видеата за най-малките или в упражненията за по-големите. Когато сте готови трябва да изпратите попълнена техническа карта, както и снимков материал на e-mail: healthierkids@apraagency.com до 30.04.2020 г.

На 04.05.2020 г. ще бъдат изтеглени 14 печеливши на случаен принцип чрез електронната платформа https://www.random.org/ и техните имена ще бъдат обявени на платформата www.jiveiaktivno.bg.

Наградите, които могат да бъдат спечелени, са следните:

 • 4 ваучера за семеен уикенд на стойност 250 лв. (двеста и петдесет лева) всеки един;
 • 10 семейни билета за посещение в Музейко (две деца + двама възрастни);

Пълните правила на онлайн активацията на Програмата „Нестле за по-здрави деца“, както и техническата карта могат да бъдат открити тук.

Нека заедно постигнем общата ни цел, а именно българските деца да растат здрави и щастливи!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

 • Участвам!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние събираме игрите с награди на едно място. С коментар „участвам“ не участвате никъде. За да участвате в която и да е игра, трябва да изпълните условията, които е поставил всеки организотр. В края на всяка публикация има и линк за участие. Можете да участвате от там.
   Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ