ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 100 чифта ортопедични стелки Aetrex (Ейтрекс)

Спечелете 100 чифта ортопедични стелки Aetrex (Ейтрекс)

Играта продължава до 20 март 2020 г.

Уважаеми клиенти, През месец март 2010-та година българският потребител за пръв път откри стелките на Aetrex Worldwide Inc, САЩ. Високо ценим доверието което ни оказвате за тези 10 години – вашият устойчив избор превърна Aetrex (Ейтрекс) в ортопедични стелки №1 в България. По случай този юбилей и в знак на благодарност създадохме Кампания, в която ще раздадем 100 чифта стелки като подарък!

В Кампанията може да участва всеки навършил 18 години при следните условия:

  • Посетете наш търговски обект (вижте ги тук) в периода от 2-ри януари 2020г. до 31-ви март 2020г.
  • Направете си компютърна диагностика на стъпалото с IStep (безплатна и необвързваща). Изпробвайте различни типове ортопедични стелки (като поддръжки, корекции и според обувките в които ще се носят);
  • Попълнете данните на гърба на специалната брошура (имена, телефон и e-mail)
  • Запознайте се с общите условия по-долу:

Ще се радваме, ако сте част от милионите хора по света, които откриха стелките Aetrex и осигуриха максимално удобство за стъпалата си. Успех!

Aetrex са най-продаваните стелки в САЩ от 1980-та година до днес.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА “10 години ортопедични стелки Aetrex в България”

1. Организатор и участници: Организатор на Кампанията е „Левитер” ООД, ЕИК: 204188573, по – долу за краткост ОРТОС. Участник може да бъде всяко физическо лице, което е попълнило формуляр за участие на гърба на листовката. Служителите на Организатора нямат право да участват в Кампанията.

2. Период на провеждане на кампанията: провежда се в периода от 01.01.2020 г. до 31.03.2020 г. включително.

3. Описание: За Срока на Кампанията Orto’s ще предлага на посетителите в търговските си обекти безплатна компютърна диагностика и изпробване на различни варианти  ортопедични стелки Aetrex, без това да е ангажирано с покупка.

4. Право на участие в кампанията имат: всички лица навършили 18 години попълнили формуляр за участие. Всеки има право да участва с един формуляр. Повтарящите се формуляри ще бъдат игнорирани.

5. Награди: наградите са 100 чифта ортопедични стелки Aetrex (Ейтрекс)

6 Теглене на наградите и оповестяване на печелившите:

Тегленето на наградите ще се извърши до 10 дни след края на срока на  Кампанията – 31.03.2020 г. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип в присъствието на нотариус и/или адвокат и на представители на Orto’s. Чрез томболата ще се изтеглят имената на 100-те печеливши.

Най-късно до 10 работни дни след изтегляне на печелившите, представител на Orto’s ще се свърже с тях с цел да ги информира за спечелената награда на телефона за контакт, предоставен във формуляра или чрез имейл.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на интернет адрес https://ortos.bg/10godini . В случай, че награда не бъде приета или не може да бъде получена от печелившия, поради невъзможност Организаторът да се свърже с последния, заради несъществуващ, несъответстващ, непълен или неточен телефон, наградата се предоставя на резерва по реда на тегленето им.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ