ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете матрак Sleep Genesis от TED

Спечелете матрак Sleep Genesis от TED

Играта продължава до 5 февруари 2020 г.

Матраците от тази серия са произведени изцяло от пяна, а калъфите им са изработени от качествен плат с актуален дизайн, който се сваля лесно и е подходящ за машинно пране. Благодарение на специфичната изработка и комбиниране на материалите е постигнат ефектът на нулевата гравитация – безтегловно релаксиращо усещане, което те пренася там, където се заражда сънят и започва истинската почивка.

Искате ли да преодолеете гравитацията?

Колекцията Sleep Genesis е иновативна, защото основната ѝ цел е да направи съня по-качествен, елиминирайки ефекта на гравитацията. Както знаем, тялото е под различен натиск по време на сън и когато сме изправени. При сън този натиск се усеща неравномерно, което оказва сериозно влияние върху спокойната почивка.
Затова, след дълги проучвания и тестове, матраци TED предлагат цели пет варианта за ергономичен матрак, като основната функция на всеки един от тях е да противодейства на гравитацията, гарантирайки пълно отпускане на всяка част на тялото. Колекцията включва само двулицеви, непружинни матраци от ново поколение.

Серията Sleep Genesis

Тя се състои от 5 модела матраци в различен ценови клас, които са подходящи за всеки потребител, търсещ сън без напрежение:

Матрак Body Zone – достъпна цена и високо качество
Качественият сън невинаги струва скъпо и матрак Body Zone доказва това. Той е идеален за почитателите на твърди матраци, за потребители, които спят по-често по гръб или пък се събуждат с болки в гърба и кръста.

Матрак Ergo Disc – медицинско изделие с регистрация
Матрак Ergo Disc е медицинско изделие, което е подходящо за хора с различни ортопедични проблеми. Неговата висока степен на ортопедичност и анатомичност съчетава едновременно отлична опора и несравнимо усещане за комфорт. Матракът е перфектен избор, ако имате нужда от облекчаване на болките в тялото.

Матрак Flex Fit – технология без лепене
Матрак Flex Fit съчетава два комфортни матрака в един, защото има по-мека и по-твърда страна, според предпочитанията ви за обгръщащо усещане или наистина стабилна опора. Моделът е подходящ за хората с изтънчен вкус, търсещи перфектния матрак.

Матрак Flex Fusion – гарантиран баланс за тялото
Хибридната конструкция на луксозния матрак Flex Fusion е изградена от три слоя различна по вид пяна – Body Comfort, Body Soft и HR пяна, които се грижат за балансирането на тялото и отделните му зони. Резултатът е наистина релаксираща почивка и спокоен сън без гравитационен ефект.

Матрак O-Zone + с охлаждаща мемори пяна
Най-впечатляващият модел от колекцията безспорно е матрак O-Zone. Конструкцията е изградена от HR еластична пяна, мемори пяна с охлаждащ ефект от едната страна и кокосова вложка за отлична абсорбация на влагата.

Разказахме ви за серията Sleep Genesis, за иновациите, процесите на изработка и мисията ни да предоставяме качествен сън. Но най-важен е крайният резултат – лицата на доволните потребители и техните отзиви за матраците. Ако имате въпроси към nad_tab и lepidopteria относно матраците, те ни увериха, че с най-голямо удоволствие ще ви отговорят.

Ще публикуваме и видео, което ще ви даде ясна представа как става поръчката и подготовката на матрака за ползване.


Включете се в играта на TED и BG-Mamma!

В следващите три седмици имате възможност да се включите в темата, като отговорите на въпроса: Кой матрак от серията Sleep Genesis е най-подходящ за вас и защо? Посетете нашия сайт и споделете линк към желания матрак.

Един потребител от всички участвали в темата ще бъде изтеглен на томболен принцип и ще спечели матрак Sleep Genesis. Размерите и моделът на матрака ще бъдат по избор на спечелилия участник.

Ще обявим победителя на 07 февруари в темата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ