ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелети двойни билети за прожекция по избор на филма „1917“

Спечелети двойни билети за прожекция по избор на филма „1917“
· Играта се провежда на Facebook страницата на TV1000BG от 23 януари до 23:59 часа на 29 януари 2020 г.
· За да участвате, трябва да да отговорите като коментар на въпроса, зададен с публикуваните видеа и/или плакат на филма „1917“. Критериите са отговорите да са фактологически вярни и да са дадени в посочения срок.
· Наградата е 2 (два) двойни билета за прожекция на филма „1917“ в кино от веригата Синема Сити България (https://www.cinemacity.bg/) след премиерата на 24 януари 2020 г.
· Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени в пост на страницата на TV1000BG в срок от 3 дни от приключване на играта.
· За да се възползват от наградата си, печелившите трябва да изпратят име, телефон за контакт и предпочитано кино на ползване, като лично съобщение на страницата на TV1000BG до 3 дни от обявяване.
· УСЛОВИЯ, СВЪРЗАНИ С КИНОБИЛЕТИТЕ: Наградата двоен билет за филма „1917“ важи в периода до 13.02.2020 г. Може да бъде използвана в ден и час, според програмата на съответното кино от веригата Синема Сити България (https://www.cinemacity.bg/)
Можете да направите резервация за избраната от Вас прожекция предварително, а самите билети ще ви бъдат издадени на касите на съответното кино срещу представянето на лична карта, с която да удостоверите, че вие сте победителя в играта;
· Наградите не могат да бъдат заменяни за друга награда, за паричната им равностойност или да бъде преотстъпвани на друг.
· Организаторите си запазват правото да променят параметрите на играта по всяко време
Тази игра на TV1000BG е свързана с филма „1917“ – само в кината от 24 януари.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ