ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 30 велосипеда и каски от Nestlé флейкс

Спечелете 30 велосипеда и каски от Nestlé флейкс

Играта продължава до 31 март 2020 г.

СПЕЧЕЛЕТЕ ВЕЛОСИПЕД И КАСКА

30-те най-креативни снимки печелят велосипед и каска

Докато приготвяте вкусна закуска от Nestlé флейкс, публикувайте снимка на тема „Начало на деня с Nestlé флейкс“, изберете размер на велосипеда и участвайте в игра за спечелване на комплект – велосипед и каска!

Изберете от три размера велосипеди, съответния за възрастта на Вашето дете:

велосипед Booster Plasma 200 за деца на възраст от 6 до 8 години,
велосипед Booster Plasma 240 за деца на възраст от 8 до 11 години
велосипед Booster Galaxy за деца на 11 и повече години.

И трите велосипеда са от специално проектирана серия велосипеди, което дава възможност за лесни първи „стъпки“ в света на две колела. Велосипедите предлагат перфектната комбинация от добро забавление с максимален контрол и безопасност при каране. Децата ще се наслаждават на колоезденето!

Всички велосипеди се предлагат с каска в съответния размер, така че родителите да бъдат сигурни, че карането е толкова безопасно, колкото и забавно.

В играта участват следните продукти: зърнени закуски NESTLÉ®: Chocapic 375g, Honey Cheerios 375g, Cini Minis 375g, Cookie Crisp 375g, Lion® 400g, Lion® Pillows 360g, Nesquik ®375g, Nesquik® Aplhabet 325g, Nesquik® Duo 325g, Nesquik® Cocoa Crush 360g.

Потребител, който желае да участва в Играта, следва да:

а) посети уебсайта: www.nestle.bg/bikepromo.

б) въведе своите име и фамилия, град и адрес на електронна поща;

в) като избере 1 (един) от 3 (три) налични размери на велосипеди и предпазни каски (комплект 1 – за деца между 6 и 8 години, комплект 2 – за деца между 9 и 11 години , комплект 3 – за деца над 11 години).

г) прикачи снимка на тема „Моето начало на деня с Nestle® зърнени закуски”, на която снимка следва да се вижда кутия, от която и да е Nestle® зърнена закуска, участваща в Играта. С настоящото условие Организаторът не предлага, нито изисква родителите да качват снимки на децата си.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта. Потребителят може да участва с една снимка само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни снимки, отговарящи на условията за Играта. Един участник има право да получи само една награда.

След валидиране на правото на участие съгласно правилата на Играта, най-късно на 21.04.2019г. представителите на Организатора ще изберат 50 (петдесет) най-креативни фотографии, от които ще бъдат изтеглени на случаен принцип 30 (тридесет) печеливши участника.

Печелившите участници ще бъдат публикувани до 22.04.2019г. на сайта на Играта: www.nestle.bg/bikepromo.

Печелившите участници ще бъдат уведомени на имейла, който са предоставили във формата за участие, за да посочат допълнителни контакти (телефонен номер и адрес), необходими за доставка на наградата. Също така, представител на Организатора може да се свърже с печелившия участник по телефона, за да изясни подробности относно доставката на наградата.

В случай, че печеливш участник не отговори на електронното писмо и не посочи адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 7 (седем) дни от обявяването на печелившите участници, ще се сечита, че този участник се отказва от наградата си и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

В случай, че спечелилият участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефонен номер, адрес или имейл и представител на Организатора не би могъл да се свърже с него, за да му предостави наградата и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да поиска наградата си, в рамките на 7 (седем) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че победителят отказва да получи наградата и Организаторът има право да я даде на друг отговарящ на условията участник и да бъде изтеглен като резерва.

За да получи наградата, спечелилият участник трябва:

– да представи на куриера лична карта, с която удостоверява самоличността си. Личната карта се връща веднага.

– попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата.

Наградите се доставят само на територията на Република България, в рамките на 90 (деветдесет) дни след обявяването на печелившите участници.

Съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица облагаеми с окончателен данък в размер на 10% са всички предметни награди с пазарна стойност над 100 (сто) лв. от участие в игри, при които печалбата се определя на случаен принцип. Дължимият данък е за сметка на участника и се удържа и внася от Организатора.

В тази игра, Организаторът ще начисли за своя сметка, декларира и внесе дължимия данък.

За тази цел всеки печеливш получава от Организатора декларация. Като необходимо условие за получаване на наградата, печелившият трябва да попълни пълното си име, ЕГН/ ЛНЧ и адрес, да подпише и да върне на Организатора декларацията.

Организаторът включва информацията за получателя и стойността на получената предметна награда в справка, която подава към Националната агенция по приходите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ