ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 300 смартфона Samsung Galaxy A30s Black и милион и половина бири Каменица

Спечелете 300 смартфона Samsung Galaxy A30s Black и милион и половина бири Каменица

“ОТКРИЙ СЕЗОНА С НАГРАДИ“

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията “Открий сезона с награди“, наричана по-нататък Промоцията, е организирана от „Каменица” АД със седалище и адрес по регистрация: гр. Пловдив, бул. „Източен“ № 69, с ЕИК 825347340, наричана по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват преди началото на Промоцията на сайта www.kamenitza.bg, както и на официалната страница във Фейсбук facebook/Kamenitza за целия период на Промоцията.

2.3. На телефонен номер 0888423118, наречен „Телефонът на промоцията” на цена според тарифите на оператора и тарифния план на обаждащия се, по време на Промоцията всички заинтересувани могат да получават информация за Промоцията. Линията е активна с работно време всеки ден от 09:00 до 20:00 часа, включително на официални празнични или почивни дни, от 1 февруари 2020 до 31 март 2020.

2.4. Организаторът на Промоцията си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Промоцията, като промените влизат в сила след публикуването им в официалния сайт на Промоцията www.kamenitza.bg

2.5. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с настоящите Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Промоцията.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯTA

Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България. В Промоцията могат да участват само Участващи опаковки по т.6.1 тук по-долу, закупени на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Промоцията.

4.2. В Промоцията нямат право да участват служителите на „Каменица” АД, рекламна агенция „Mate advertising” ЕООД, както и членовете на семействата им.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 01 февруари 2020г. и продължава до 31 март 2020г. включително. След 31 март 2020г. Промоцията се прекратява, независимо че в търговската мрежа е възможно да има налични Участващи опаковки.

5.2. Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си Каменица 1881 светло кен 0,5л. срещу предоставяне на печеливш символ в търговските обекти, е 31 март 2020г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с участващите обекти, от които можете да получите наградата си, можете да откриете на сайта на Промоцията a href=“http://www.kamenitza.bg“>www.kamenitza.bg

5.3. Срокът, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си Мобилен телефон Samsung Galaxy A30s Black, е 31 март 2020г. включително, съгласно правилата по-долу. Наградата се получава в срок до най-късно 60 работни дни, след като участникът е предоставил данните си за доставка на наградата.

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ И ОПАКОВКИ

6.1. Участвайте със символи от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

– Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;

– Каменица 1881 Светло кен 0.5 л., с промоционален дизайн;

– Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 1 л., с промоционален дизайн;

– Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2 л., с промоционален дизайн;

– Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2,2 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначени с червен промоционален етикет с името на Промоцията “ Открий сезона с награди “.

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Награда Брой награди Описание на наградата
1 Каменица Светло кен 0,5 л. 1 662 622 1 (един) Каменица Светло кен 0,5 л.
2 Мобилен телефон 300 1 (един) Мобилен телефон Samsung Galaxy A30s Black
Общо 1 662 922

 

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1 За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

 • Ако откриете символ „Кен“, печелите Каменица Светло кен 0,5л:
 • Ако откриете символ „Е ТОВА Е “, съберете 10 символа и се регистрирайте на www.kamenitza.bg, за да участвате в томбола за 1 от 300 мобилни телефона. Участникът трябва да предостави три имена, е-мейл адрес и телефонен номер при регистрацията си. За всеки нови 10 събрани символа участникът има право да направи нова регистрация за участие в томболите. В томболите участник участва с всички свои направени до момента регистрации. Участник може да спечели не по-вече от 1 телефон, независимо от броя на регистрациите си. Ако спечели телефон с някоя от регистрациите си, останалите му регистрации се анулират. Всеки ден в томбола се изтеглят 5 спечелили.

ЧАСТ 9. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

9.1. Участниците трябва да запазят като доказателство печелившите символи. На капачките/ езичетата трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде в Участващ обект/ на куриера капачка/езиче, с чийто символ(и) е спечелил.

9.2. Награда Кен може да бъде получена от определени обекти („Участващи обекти“). Участващите обекти са обозначени с рекламен материал на Промоцията. Наградата може да бъде получена в срок до 31 март 2020 включително, в рамките на работното време на Участващите обекти. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 0888423118.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

4 comments

 • Татяна Иванова

  Страхотни награди

 • Танер

  …защо,да купувам, като не възстановяват, печалбите!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние не сме организатор на играта. Ние събираме и публикуваме игрите с награди на едно място. Съжаляваме да чуем за Вашият казус. Предлагаме Ви да се свържете с организатора за да подадете сгинал!
   Поздрави и късмет 🙂

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ